Reviews Den Haag

Gemiddeld: 9,2 / 23 reviews

Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels

In het kort
Uitstekend geholpen door Wim Mos - Aan Huis Den Haag
Ervaring
Voor de aankleding ons nieuwe appartement in Kijkduin kwamen wij terecht bij Wim Mos. (Aan Huis - Den Haag). Hij heeft ons op een heel prettige manier geadviseerd bij het maken van onze keus voor de wandafwerking, (over)gordijnen, in betweens en jaloezieën. Nam hier uitgebreid de tijd voor en kwam zelf in ons appartement om alles op te meten. De levering ging in prima overleg waarbij Wim mee dacht en wij alles zelfs nog wat eerder geleverd kregen. Gordijnen, jaloezieën, in betweens: in een keer goed van maat en keurig opgehangen door medewerker Leo. Kortom, wij zijn super tevreden over het hele proces en de begeleiding van Wim.
Netty uit DEN HAAG 10 03 september 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Bar en boos
Ervaring
Op de slaapkamer zou sisal vloerbedekking worden gelegd. Om 17.05 komt de stoffeerder, om 17.30 is deze klaar. Na 3 dagen begint de vloerbedekking te bobbelen. Een andere stoffeerder komt kijken en ziet dat de vloerbedekking ondeskundig is gelegd en onvoldoende is gelijmd. Hij moet worden vervangen. Bij het lostrekken van de vloerbedekking blijft de foamlaag achter. Men vond het te veel werk deze te verwijderen en besloot daarom tot het leggen van tapijttegels (8mm, waardoor de net op maat gemaakte gordijnen niet meer pasten). Doordat de nieuwe ondervloer niet is verlijmd en het sisal een andere werking heeft dan de tapijtegels gaat het al snel aan alle kanten opkrullen. Dat heb ik nu 10 weken geleden gemeld. Er is toen uiteindelijk wel een afspraak gemaakt dat de stoffeerder opnieuw zou komen kijken, maar die is nooit gekomen. Op mijn 3 mails daarop volgend is nooit enige reactie gekomen.
Steven uit Den Haag 1 27 augustus 2020
Advies
6
Creativiteit
-
Service
1
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
1
Levertijd
10
Prijsniveau
7
In het kort
Vakkundige en betrouwbare professionals
Ervaring
Wim Mos heeft voor ons de vloeren, raamdecoraties, wandverzorging en kast op maat geadviseerd en verzorgd. Alles op één adres besteld nam ons dat heel veel werk qua coördinatie uit handen. De diverse soorten raamdecoraties, de vloeren, de wanden en kast werden vakkundig voor ons op maat gemaakt en verzorgd. Prettige professionals om over de vloer te hebben. En alles stipt op tijd volgens afspraak, zodat de verhuizing zonder stress kon plaatsvinden.
Fred uit Den Haag 10 20 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
Erg tevreden
Ervaring
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij door Wim Mos de wanden laten afwerken (renovlies incl. sauzen) en de (pvc) vloer incl. plinten laten leggen. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De vloer ligt er strak in en de wanden zijn erg mooi afgewerkt. Ook het contact vanaf de eerste keer dat wij de winkel binnenkwamen tot en met het einde van de werkzaamheden verliep heel prettig. Er werd snel gereageerd op onze vragen en we werden van een eerlijk en goed advies voorzien. We zijn alweer terug geweest om te kijken naar bekleding voor onze trappen.
M. van R. uit Nootdorp 10 17 februari 2020
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
-
Prijsniveau
10
In het kort
Fantastische winkel!
Ervaring
Een hele fijne winkel om zaken mee te doen. Wim is een zeer prettig contactpersoon en gaat niks uit de weg. Flexibel, professioneel en heeft echt verstand van zaken. Ontzettend blij met onze nieuwe PVC vloer en de montage hiervan.
Rick uit Den Haag 10 19 oktober 2019
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
Klantvriendelijk, service uitstekend
Ervaring
Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam
H.J.F.M. uit Haaren 10 20 september 2019
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Geweldig dat in de korte tijd, tijdens bouwvak, een heel appartement van een prachtige vloer( goed advies), stijlvolle gordijnen, 2 mooie kasten wanden, en ook de wanden werden geschilderd. Klantvriendelijk, met zorg en oog voor detail, een een strak tijdspad. Meer dan tevreden, een aanrader!
M uit Voorburg 10 18 november 2018
Advies
9
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wim Mos heeft ons uitstekend geadviseerd over vloeren, wandafwerking, inbouwkasten en raamdecoratie voor onze nieuwbouwwoning in Den Haag! Perfecte service, elke keer hartelijke ontvangst in zijn winkel (met koffie) waar altijd tijd werd gemaakt voor grondig advies of geduldige beantwoording van al onze vragen! Nadat we de sleutel kregen van onze woning zijn de mannen meteen aan de slag gegaan en is er prachtig en vakkundig werk afgeleverd waaronder een supermooie PVC vloer. Heel erg blij mee! Ik zou Wim Mos en zijn vaklui zonder twijfel aan eenieder hartelijk aanbevelen!
Lucas uit Den Haag 10 25 juni 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
PVC vloer en kast afgenomen.. goed advies gehad nam de tijd voor ons. Bracht ons op goede ideeën waar wij niet aan gedacht hadden denkt goed mee heeft overal een oplossing voor.Deze man verstaat zijn vak !
Maurice uit Den haag 10 20 juni 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Wij zijn buitengewoon goed geholpen door Wim en zijn team van begin tot einde bij de afwerking van ons nieuwbouwhuis. Goed en eerlijk advies en altijd alle tijd om rustig mee te denken en alle opties door te lopen. Ook het team wat uiteindelijk de vloer kwam leggen en muren afwerken is erg prettig in de omgang en denken goed mee. Zeker de PVC vloer is echt prachtig geworden en krijgen we alleen maar complimenten over.
E. uit Den Haag 10 11 juni 2018
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Geen idee welke vloer u moet kiezen? Vraag Wim Mos! Geschikte adviezen, kwalitatief goede vloeren, dacht met mij mee en stond altijd paraat voor me. Zelfs in de avonduren! De vloer ligt inmiddels in mijn woning en ik ben er erg blij mee. Snelle levertijd en goede service achteraf. Het prettige is dat ik stalen kon mee nemen om thuis nog eens goed te bekijken welke vloer geschikt is voor mijn woning en welke vloer mij zelf aansprak. Zo moest ik niet een vloer in een korte tijd kiezen, maar kon ik er een aantal dagen over na denken. Wellicht prijzig, maar kwaliteit kost ook wat! Danny, degene die de vloeren heeft gelegd, was super prettig in de communicatie! Iemand die mij vertrouwen gaf en rustig alleen in mijn woning kon achterlaten. Heeft snel werk geleverd en was zeer nauwkeurig in het werk. Ook aan hem kon ik altijd mijn vragen stellen. Hij keek met mij mee naar de stalen en bevestigde mijn keuze. Iedereen hielp mee en dacht mee. Top team!
Dagmar uit Utrecht 9 18 november 2017
Advies
9
Creativiteit
8
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Goed advies van Wim Mos bij het uitzoeken van PVC-vloer. De vloeren zijn heel mooi gelegd door Leon. Dank aan allebei.
anoniem uit Den Haag 9 26 juni 2017
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Deze mensen luisteren naar je wensen en voeren uit wat er wordt afgesproken! En geen dag te laat, alles netjes op tijd. Na een lange verbouwing met de nodige kopzorgen was dit echt een verademing! Mooie inbouwkasten en grote Inside vouwgordijnen laten plaatsen! Goed advies en mooi resultaat. Wim Mos en zijn team zijn helemaal top! Dank je wel! Fam. Roest - Wassenaar
Simona uit Wassenaar 10 04 november 2016
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
We are very satisfied with Wim Mos Wonen, for its good advice, service, professionalism, and very good work in our house. 我们新买的房子的一切装修 -- 地板,楼梯,墙壁,整体衣柜,窗帘窗饰等,全部由海牙的Wim Mos Wonen 公司做的。我们对这家公司的设计,专业精神,施工质量非常满意,并在此向中国同袍推荐这家靠谱的装修公司。
anoniem uit 9 28 juni 2016
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Klantvriendelijk, goede service, prima stoffeerder die keurig en met vakmanschap werkt. Leuk contact met Wim Mos die bij huisbezoek t.b.v. het meten van de vloer zeer vertrouwd op ons over kam. Een dikke aanbeveling om door Wim Mos Wonen je huis te laten stofferen e.d.
Wim uit Den Haag 9 09 november 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Hier wordt ouderwets vakwerk geleverd. Vroeg beginnen en doorgaan tot het klaar is. Maatwerk is ook maatwerk. Kortom hier wordt je als klant/koning behandeld.
J.L. uit Voorschoten 9 21 september 2015
Advies
9
Creativiteit
8
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
8
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
I had an inbuilt cupboard from Wim Mos Wonen and had the best service and quality I've had during my 7 years in Holland. Mr Mos was very professional, friendly and helpful and always on time for appointments and delivery of goods. The cupboards are of high standard and quality, the installation went smoothly and the guy who installed did an excellent job including cleaning up afterwards. The price of the whole "package" was reasonable; happy to pay my bill especially when I'm so pleased and happy with my new cupboard and the pleasant experience I had while dealing with this shop. I can warmly recommend them!
Anne uit The Hague 9 27 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Wim Mos Wonen voldoet aan hoge eisen vwb klantvriendelijkheid, service, het nakomen van afspraken - altijd stipt -, de uitvoering van het bestelde, Kortom ik kan deze woninginrichtingszaak van harte aanbevelen.
Kitty uit Den Haag 9 09 augustus 2015
Advies
8
Creativiteit
9
Service
9
Assortiment
8
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
10
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Bij Wim Mos Wonen wordt je als klant altijd hartelijk ontvangen en goed ingespeeld op al je wensen. Buiten dit krijg je ook zéér vakkundig advies en loop je altijd met een goed gevoel de deur uit! Kortom: een echte aanrader!
Remco uit Den Haag 9 05 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
9
Levertijd
9
Prijsniveau
9
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
In een woord een geweldige zaak met een hartelijke en deskundig advies. Echt aan te bevelen !
Ton en Beatrix uit Den Haag 10 05 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
9
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Vakkundig, heel service gericht, mooie sortering, meedenken wat goed is voor de klant. Resultaat is een super mooie inloopkast en dito raambedekking. We hebben vrienden en collega's reeds doorgestuurd die een zelfde goede ervaring hebben.
L uit Den Haag 9 03 augustus 2015
Advies
10
Creativiteit
9
Service
10
Assortiment
9
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
9
Prijsniveau
8
In het kort
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ervaring
Dhr. Mos is zeer servicegericht en denkt met je mee. Niets is hem teveel om de klant ten dienste te zijn. Draagt alternatieven aan als eerste keus te duur blijkt te zijn. De kwaliteit van de producten is prima. Ik zal Mos Wonen zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Trineke uit Voorburg 9 01 augustus 2015
Advies
9
Creativiteit
-
Service
9
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Vakmanschap
9
Levertijd
8
Prijsniveau
8
In het kort
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ervaring
Ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van een pvc vloer voor in mijn kapsalon. Veel uitleg gekregen over het materiaal en verschillende kwaliteiten. Eerst had ik zelf een kleur gekozen maar nog wat twijfels. Wim Mos, creatief als hij is gaf mij al snel de juiste kleur voor mijn salon. De vloer is snel en vakkundig gelegd, en voor een mooie prijs Mijn klanten zijn ook zeer enthousiast. En ik zelf natuurlijk ook. Blij dat ik de winkel van Wim Mos Wonen gevonden heb. Een echte aanrader....
Karin uit 's-Gravenhage 10 31 juli 2015
Advies
10
Creativiteit
10
Service
10
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Vakmanschap
10
Levertijd
10
Prijsniveau
10