Vakmanschap & kwaliteit

 

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl ben je gegarandeerd van echt vakmanschap voor jouw totale woninginrichting. Het advies in de winkel, de kwaliteit van de producten en de montage bij jou thuis zijn van hoogwaardig niveau. Met Woninginrichting-Aanhuis.nl richt je je hele woning van boven naar beneden compleet in. Wij werken met eigen vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We denken graag met je mee over de keuze van producten en we willen jou ontzorgen bij alles wat er komt kijken bij het creëren van jouw droominterieur!Onze stoffeerders en monteurs hebben uitgebreide kennis van onze producten en weten precies hoe ze deze het beste kunnen leggen of monteren. Hierdoor zorgen we voor een professionele en veilige installatie van de bij ons gekochte producten, bij jou thuis.

 

Vloeren leggen door onze stoffeerders

Je kunt zelf je vloer leggen, je kunt het ook laten doen. Als je het laat doen weet je zeker dat je vloer perfect ligt. Vloeren leggen is onze nummer 1 specialiteit. Om deze vloeren zo strak en goed mogelijk te kunnen leggen is het ook vaak nodig om de ondervloer te egaliseren. Onze ervaren stoffeerders zijn allround opgeleid en kunnen daardoor allerlei verschillende vloeren goed en professioneel leggen. Denk daarbij aan: PVC vloeren, marmoleum vloerentapijt en vinyl vloeren, laminaat en clickvloeren, houten vloeren en beton ciré vloeren.


Leggen en monteren vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Leggen en monteren vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Specialisatie vloeren

Uiteraard kun je ook voor alle andere bijhorende vloerproducten en specialiteiten bij ons terecht. Denk daarbij aan: aanbrengen van hoge MDF-plinten, trappen bekleden met pvc, tapijt of marmoleum, traprenovatie, vloerverwarming infrezen en kitwerk.


Vloerverwarming I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming I Woninginrichting-Aanhuis.nl

WoonAcademy

Om ons vakmanschap op peil te houden besteden we veel aandacht in het opleiden van jonge gemotiveerde mensen, waarbij we onder andere gebruik maken van opleidingsinstituut De WoonTotaal Academy in Zoetermeer, waar onze mensen ook echt praktijkopleiding krijgen om alle kneepjes van het vak te leren. Daarom kun je niet alleen nu, maar ook straks op ons rekenen!  Een vloer kopen kan je overal, maar de stoffeerder maakt een groot verschil. De vloer kan je maar 1 keer goed laten leggen en hopelijk kies je daarom voor de kwaliteit van Woninginrichting-aanhuis.nl.

 

Montage door onze vakmensen

Montage werkzaamheden lijken een stuk makkelijker dan vloeren leggen, maar dat is een veel gemaakte denkfout. Door de diverse vormen van montagewerkzaamheden, trainen en scholen wij de vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl regelmatig bij om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Wij werken met zelfstandige specialisten. Uiteraard werken onze winkels ook wel aanvullend met gespecialiseerde ZZP-ers om altijd genoeg capaciteit in huis te hebben. De volgende maatwerkproducten monteren onze vakmensen zelf; verschillende kasten op maat, zoals; inloopkastenTV-wandkastenschuifdeurkastenwasmachine kasten en draaideur en boekenkasten. Uiteraard ook raambekleding als; raamdecoratieshutters, gordijnen en buitenzonwering en ook stalen deuren, stalen puien en binnendeuren.

Vind je details van producten en diensten belangrijk? Dan kun je met een gerust hart naar een van onze winkels komen want ons vakwerk, een oog voor details en een gegarandeerde goede service zijn onze basiswaarden.

 

Schilders en behangers, alles onder 1 dak

Uiteraard zorgen wij ook voor het behang en schilderwerk met alles wat daarbij hoort. Onze specialiteit is het aanbrengen van renovlies en glasvezelbehang. Meerdere ploegen zijn dagelijks actief met het aanbrengen van voornamelijk renovlies behang. Doordat wij veel aandacht schenken aan de ondergrond door die machinaal grondig te polijsten en vervolgens de wanden heel vlak en strak afwerken kunnen wij uitmuntende kwaliteit garanderen. Het eindresultaat is zeker vergelijkbaar met strak stucwerk, maar dan met vele voordelen.


Schilderwerk I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Schilderwerk I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vanuit onze winkel coördineren we al deze werkzaamheden, zoals het leggen, monteren en behang & schilderwerk, waardoor alles veel soepeler en sneller zal verlopen. Jouw zorg is dan de onze geworden zodat jij lekker kan genieten van deze leuke en inspirerende periode.

Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak in één van onze winkels.