Wat bieden wij jou?

Vind je het tijd om je woning aan te pakken? Ga je verhuizen? Misschien een nieuwbouw woning kopen? Wil je toch je bestaande woning opfrissen of renoveren? Dan komen er heel veel vragen naar boven.

Wij hebben ruim 60 winkels en er is er altijd één bij jou in de buurt! Onze interieurontwerper adviseert en neemt graag jouw zorgen over. Je wordt begeleid bij alle verschillende processen van keuzes, uitvoering van alle werkzaamheden tot en met de oplevering van alle verschillende producten samengevat in jouw eigen prachtige woonstijl. Wij bieden jou alles onder 1 dak, heel handig en enorm tijdbesparend. Dat wil jij toch ook?

Afspraak maken


Wat bieden wij jou? Interieurontwerp I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wat bieden wij jou? Vakkundig vloeren leggen I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe pak ik het aan? Wat vind ik mooi? Welke woonwensen vind ik belangrijk? Welk budget wil ik besteden? Hoe krijg ik een praktisch of sfeervol interieur, hoe krijg ik beiden? Waar vind ik advies over kleur en wie kan mij helpen met materiaal keuzes? Hoe kies ik de juiste vloer uit en hoe zit het met alle verschillende kwaliteiten? Wie kan de vloer voor mij leggen? Welke zonwering kan ik het beste aanschaffen? Wie plakt mijn behang? Kortom, al deze vragen kunnen stress en onzekerheid voortbrengen. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Onze voornaamste motivatie is jouw keuze stress om te buigen naar plezier, zodat je van dit bijzondere moment kunt genieten. Want het verhuizen of aanpakken van je woning gebeurt niet ieder jaar en is heel bepalend voor de sfeer van ons dagelijks bestaan. Wat kunnen wij voor jou betekenen? Ongetwijfeld veel meer dan je zou verwachten!

Het begint allereerst met een intakegesprek met onze interieurontwerper. Met onze brede en jarenlange vakkennis helpen wij je om een goede selectie te maken van mogelijke kleuren en materialen. Vervolgens maken onze stylistes samen met jou passende kleurcombinaties zodat er een prachtige woonstijl gecreëerd wordt. Een sfeervol thuis waar iedereen van geniet!


Wat bieden wij jou? I Behang I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wat bieden wij jou? I Ruim 60 winkels I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vloeren, gordijnen,raamdecoratie, zonwering, behang en-schilderwerk, stalen deuren, karpetten, horren, vloerverwarming, shutters en zelfs kasten op maat gemaakt behoren allemaal tot ons assortiment.

Ben jij ook zo’n fan van smart home? Met onze automatisch bestuurbare raamdecoratie is jouw woning helemaal klaar voor de toekomst. Je bent milieubewust bezig want je hebt het warmteverlies via de ramen altijd en vanuit elke plek onder controle, gewoon via een app op jouw smartphone. En bovendien bespaar je op je energienota, dat is duurzaam wonen 3.0.

Zodra de keuzes zijn gemaakt en wij het vertrouwen hebben gekregen om onze vakmensen aan het werk te zetten, nemen wij de leiding in handen om de overeengekomen planning goed af te stemmen en te bewaken. Één aanspreekpunt, dat maakt het hele proces veel gemakkelijker. Geen gedoe, maar heerlijk genieten van al het vakwerk door onze enthousiaste mensen.


Wat bieden wij jou? I Inmeten en monteren van raamdecoratie I Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wat bieden wij jou? I Inmeten en monteren van raamdecoratie I Woninginrichting-Aanhuis.nl

Uiteraard kan er ook wel eens wat mis gaan, zo realistisch moeten we zijn, maar dan mag je zeker rekenen op een uiterst correcte oplossing!

Bekijk alvast onze verschillende woonstijlen of maak een afspraak in één van onze winkels. Met passie en overtuiging hopen wij je te mogen begroeten. Wij zullen je een warm welkom geven! Want een goed begin is het halve werk!