Raamdecoratie

Gezien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'

Op zoek naar stoere houten jaloezieën? Die hebben wij! Ook die je in één van de afleveringen van vtwonen 'weer verliefd op je huis hebt gezien'.
Deze zijn van de Aanhuis collectie en hebben de kleur antraciet. Meer weten? Kom langs in onze winkel.  


vtwonen weer verliefd - jaloezieën antraciet - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen weer verliefd - jaloezieën antraciet - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke raamdecoratie hebben we nog meer?

Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft een ruime collectie raamdecoratie. Voor ieder raam of deur hebben wij een passende oplossing. Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt. Raamdecoratie is de oplossing. Wij hebben een ruime collectie duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, multishades, Silhouettes® rol- en vouwgordijnen. In allerlei kleuren, verschillende stoffen met wisselende lichtregulering en van diverse merken als Luxaflex®, Bece en onze eigen Aanhuis collectie. Zelfs de bediening van je raamdecoratie kan je aanpassen naar jouw wens.

Onze gehele collectie staat hieronder, samen met de voordelen. Advies nodig over welke raamdecoratie voor jouw woning geschikt is, of wil je de raamdecoratie met eigen ogen zien en voelen? Kom dan naar de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt! 


luxaflex_plisses_wit_woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
luxaflex silhouette wit woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Meten en monteren van raamdecoratie

Het meten en monteren van je raamdecoratie is precisie werk. Je wilt het zo strak mogelijk hebben hangen. Laat je raamdecoratie dan meten en monteren door de Aanhuis stoffeerders. Heb je raamdecoratie uitgezocht die passen bij je stijl en inrichting, dan komen we bij je thuis om de kozijnen op te meten. Dat kunnen zelfs afwijkende vormen zijn, zoals een rond raam. Of je nu je raamdecoratie in de dag of op de dag wilt, dat bepaal je zelf. Ook bij draai-kiep ramen is inmeten geen probleem.

Als de maten bekend zijn bestellen we je gekozen producten, die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. We plannen een afspraak met je in om je raamdecoratie en eventuele gordijnen te monteren en op te hangen. Het monteren van je raamdecoratie door onze vakmensen heeft als voordeel dat het precies past. Je hoeft zelf niet te stoeien met boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van je raamdecoratie. Wij nemen alles uit handen. Volledige ontzorging noemen we dat, de leg- en monteerservice van Woninginrichting-Aanhuis.nl voor je raamdecoratie. 

Onze gehele collectie staat hieronder, samen met de voordelen. Advies nodig over welke raamdecoratie voor jouw woning geschikt is, of wil je de raamdecoratie met eigen ogen zien en voelen? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt! 


bece duette roze - Woninginrichting-Aanhuis.nl
bece_jaloezieen_groen_donker - Woninginrichting-Aanhuis.nl


luxaflex_vouwgordijn_xxl - Woninginrichting-Aanhuis.nl
luxaflex lamellen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten