Duettes

Met duettes kan je de dubbele honingraat stof als een harmonica uittrekken en samenvoegen. Met de 2 lagen gevouwen stof, ook wel geplisseerde stof genoemd, zijn duettes als raamdecoratie decoratief en functioneel. Ook zie je de koorden niet, aangezien die verwerkt zijn tussen de 2 lagen stof. Ze zijn enorm sfeervol, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en patronen en met de honingraatstructuur, wat de duettes 'hol' maakt, zijn ze ook isolerend. Wij hebben duettes van de merken Bece, Luxaflex® en de Aanhuis collectie. 


Duettes Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Duettes Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Duettes Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Duettes Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Duettes, geschikt voor iedere stijl en raam

Welke stijl je ook hebt, duettes passen in ieder interieur. Dat komt door de grote variatie in onze collectie stoffen, kleuren, structuren en patronen. Zo heb je bij duettes, net als bij plissés, een onderverdeling in verduisterende, semi-transparant en transparante stoffen. Wij maken duettes volledig op maat, of je nu een heel breed raam hebt, of een schuin raam. Met stoffen in verschillende plooibreedtes, van fijn subtiel tot een stoere brede, misstaat geen enkele duette. 


Duettes wit Bece - Woninginrichting-Aanhuis,nl
Duettes roze Bece - Woninginrichting-Aanhuis,nl


Duettes Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis,nl
Duettes wit Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis,nl

Voordelen duettes

Transparanties
Bedieningsmogelijkheden
Op maat gemaakt

Transparanties

Duettes zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Je hebt de transparante duette voor veel lichtinval. De semi-transparante duette geeft je net iets meer privacy. Verduisterende duettes zijn gemaakt van een dichte stof, wat je volledige privacy geeft en als je voor een donkere versie kiest, maakt het je (slaap)kamer ook volledig donker. Ook kun je een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één-model combineren. Geniet bijvoorbeeld overdag van sfeervolle lichtinval en 's avonds van optimale verduistering.

Duettes Bece slaapkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bedieningsmogelijkheden

Duettes zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo kan je de duette optrekken of neerlaten met een koord. Deze is steeds vaker kindvriendelijk, waardoor het koord nooit te lang is en een kind hier niet in verstrikt raakt. Met de Literise®  bediening van Luxaflex® trek of duw je de duettes omhoog of omlaag met een 'lipje'. Toch liever gemak vanaf de bank? Elektrisch bedienen, door bijvoorbeeld een Powerview®.

En kan je geen keuze maken hoe je je duettes voor je ramen wilt hebben? Met de top-down - bottom-up functie kan je kiezen. Of je hangt je duettes half hoog, of half laag of precies in het midden. 

Duettes Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Op maat gemaakt

Duettes zijn geschikt voor alle raamvormen. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres: je vindt bij ons altijd de perfecte duette. Zelfs voor dakramen zijn duettes geen probleem. Onze vakmannen komen vrijblijvend bij jou thuis om de exacte maat op te meten. Wil je ze strak voor je ramen hebben hangen? Maak dan gebruik van onze montageservice. 

Duettes Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten