Jaloezieën

Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met horizontale jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat 'vallen'. Horizontale jaloezieën heb je in verschillende varianten. De aluminium en kunststof jaloezieën en de houten jaloezieën. Met de aluminium/kunststof varianten heb je meer keuze in kleuren en met de houten versie breng je meer warmte in huis.


Houten jaloezieën / blinds Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
jaloezieën / blinds Multisol - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën, ook wel de welbekende 'Luxaflex', zijn tijdloos. Deze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele kleuren, meerdere varianten en ze zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Ook de lamellen zelf zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hoe groter het raam, hoe breder vaak de lamel is. Met deze jaloezieën kan je met het licht spelen door de jaloezie te kantelen. Ook geven ze je voldoende privacy, je kan ze namelijk volledig sluiten. Bediening gaat met een koord of een ketting. Wij verkopen horizontale jaloezieën van onder andere de merken Luxaflex®, BeCe en de Aanhuis collectie.


Aluminium jaloezieën BeCe - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aluminium jaloezieën BeCe - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Aluminium jaloezieën Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aluminium jaloezieën Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Houten jaloezieën / blinds

Houten jaloezieën, ook wel blinds genoemd, hebben een warme uitstraling. Door het hout zijn ze redelijk exclusief en hebben ze wel iets weg van de populaire shutters. Ook zijn de houten jaloezieën verkrijgbaar in diverse lamel breedtes, kleuren en een groot aantal afwerking methodes zoals de ladder-band. Een ladder-band is een stoffen strook die de lamellen bij elkaar houdt. Deze kan smal of breed zijn, aangepast aan de grote van de lamellen. Ook kan je met deze ladder-banden je houten jaloezieën een persoonlijk tintje geven. Houten jaloezieën zijn van speciaal hout gemaakt. Deze is licht van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Zodoende trekken de jaloezieën niet krom. Hier houden wij uiteraard rekening mee. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft houten jaloezieën van de merken Luxaflex®, BeCe, Inside en de Aanhuis collectie. 


Houten jaloezieën / blinds Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Houten jaloezieën / blinds Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Houten jaloezieën / blinds Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Houten jaloezieën / blinds Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bediening
Afwijkende ramen
Extra opties

Bediening

Horizontale jaloezieën kan je op verschillende bedienen. Meest voorkomende is de bediening met een koord en tuimelstang. Het koord is om de jaloezie naar boven en beneden te trekken en te halen. De tuimelstang is om de lamellen te kantelen. Al zie je de tuimstok ook steeds vaker als een koord. Alle koorden zijn zo gemaakt dat ze kindvriendelijk zijn. Ze zijn namelijk zo gemaakt dat kinderen er niet in verstrikt in raken.
Naast deze manier van bedienen heeft Luxaflex® nog twee andere manieren ontwikkeld. Zo bestaat er literise bediening, waarmee je de jaloezie aan de onderkant met een ‘lipje’ omhoog duwt of omlaag trekt. Ook hebben zij de Powerview® op de markt gebracht, waar je je horizontale jaloezieën op afstand kunt bedienen. 

Horizontale jaloezieën luxaflex-powerview-detail - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Afwijkende ramen

Ieder raam is anders. Wil je horizontale jaloezieën voor bijvoorbeeld je schuine dakraam, dan is dat mogelijk. Laat je ramen opmeten door onze vakmannen en zij zorgen ervoor dat je horizontale jaloezieën exact passen. Voor je dakraam zorgt de speciale zijgeleiding ervoor dat de lamellen netjes op hun plaats blijven. Naast een dakraam is het ook mogelijk voor ronde of trapeziumvormige ramen een horizontale jaloezieën te bevestigen. Uiteraard is het opmeten en installeren hiervan nauwkeurig werk. 

Horizonale jaloezieën - luxaflex-horizonale-jaloezieen-dakraam - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Extra opties

Naast de standaard afmetingen van de lamellen (15, 25, 35, 50 en 70 mm breedte), zijn er nog meerdere opties als het gaat om je horizontale jaloezieën. 
Je hebt de optie Megaview, daarmee creëer je extra doorzicht waardoor er meer licht doorheen kan. En je hebt de Variozone jaloezieën, waarbij je de onderste helft kan sluiten, terwijl de bovenste helft open staat en het licht doorlaat. Zo heb je geen directe inkijk naar binnen of schittering op het beeldscherm en toch heb je voldoende licht in huis. 

Horizonale jaloezieën - luxaflex-horizonale-jaloezieen-variozone-paars - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten