Lamellen

Je ziet ze voornamelijk in kantoorpanden. Al zijn lamellen ook zeer geschikt voor woningen. Ze benadrukken de hoogte van je ramen. Ook zijn ze ideaal voor schuifpuien. Net als die schuifpuien, schuif je de lamellen ook aan de zijkant. Zo heb je geen 'last' van opgetrokken raamdecoratie boven je schuifpui. 

Lichtinval

Lamellen is een stijlvol alternatief voor gordijnen. Met lamellen kan je de lichtregulering simpel aanpassen. Wil je meer licht, dan zet je de lamellen 'open'. Wil je de zon mijden of meer privacy in je kamer, dan schuif je ze dicht. De meeste lamellen zijn te bedienen met een ketting, waarmee je de lamellen naar de zijkant 'rolt'. Ook is elektrische bediening mogelijk met de lamellen, zoals Powerview® van Luxaflex®.


Lamellen slaapkamer Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Lamellen Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Lamellen zijn in verschillende transparanties, kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij hebben zelfs lamellen met een patroon. Dat maakt dit product net zo veelzijdig als alle andere raamdecoratie. Wij hebben lamellen van de merken Luxaflex® en Bece. 


Lamellen Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Lamellen aluminium Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen lamellen

Geschikt voor badkamer en keuken
Verschillende materialen
Op maat gemaakt

Geschikt voor badkamer en keuken

De praktische en stijlvolle PVC lamellen zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De lamellen van Luxaflex® zijn daarnaast duurzaam en makkelijk te onderhouden met de Dustblock® coating. 

Lamellen badkamer Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Verschillende materialen

Naast de traditionele PVC lamellen, hebben wij ook lamellen in aluminium, stof, vinyl en metallic looks. Combineer deze opties om zo de meest unieke lamellen voor jouw huis te maken. Naast deze materialen, zijn lamellen natuurlijk ook in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen te verkrijgen. Laat je inspireren en informeren bij ons in de winkel. 

Lamellen materiaal Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Op maat gemaakt

Hoog, laag, breed, smal, rond, vierkant. Welke vorm en grootte je raam ook heeft, wij maken de lamellen voor je op maat. Onze vakmannen staan klaar om vrijblijvend de maat bij jou thuis op te meten om zo de juiste lamellen te bestellen. Wil je ze perfect voor je ramen laten hangen? Vraag dan naar de montage mogelijkheden in de winkel. 

Luxaflex lamellen hoog - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten