Luxaflex® Raamdecoratie met klasse

Luxaflex® gaat verder dan alleen de aluminium jaloezieën. Het is een merk, een merk dat iedereen kent en dat een grote groep aanspreekt. De mooiste raamdecoratie producten voor je woning (ook voor de badkamer). Denk aan duettes, plissés, jaloezieën, Twist Shades® (multishades), Roman Shades (vouwgordijnen), rolgordijnen, elektrische gordijnrails, Silhouettes® en lamellen.

De raamdecoratie van Luxaflex is verkrijgbaar in zeer verduisterende varianten tot heel transparant. Denk bijvoorbeeld aan de duette shades, jaloezieën of misschien wel de rolgordijnen, deze zijn er in allerlei vormen. Wist je trouwens dat de houten jaloezieën van Luxaflex® gemaakt zijn van FSC-gecertificeerd hout en Luxaflex® daarmee ook haar steentje bijdraagt aan duurzaamheid?

Voor alle liefhebbers van smart home oplossingen is er de PoverView® Motorisation, een draadloos systeem waarmee je jouw slimme raamdecoratie via je smartphone kan besturen. Ook is de raamdecoratie van Luxaflex makkelijk te reinigen. 


Luxaflex | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bediening Luxaflex®

Luxaflex® let goed op de veiligheid van de bediening, zo hebben zij LiteRise® ontwikkeld waarmee je met een lipje je raamdecoratie kan bedienen. Ook het Smartcord®, het koord die zichzelf weer oprolt komt uit de handen van Luxaflex®. Elektrische bediening is mogelijk met PowerView®. Mooie raamdecoratie met zorg voor veiligheid en gemak, dat is populaire raamdecoratie van Luxaflex®. Verkrijgbaar in verschillende opties, kleuren, patronen en materialen. Kies je voor raamdecoratie of lamellen? 

Download de PowerView® app

Ook is het mogelijk om de raamdecoratie vanaf je mobiel te bedienen, door simpelweg de Powerview® app downloaden. Met deze app op je smartphone of tablet stel je eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste postitie. Met de RemoteConnect op je app kan je je raamdecoratie bedienen vanaf je mobiel waar je ook bent. Benieuwd naar de kosten voor Luxaflex Powerview? Lees het hier. 


Luxaflex lamellen | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex powerview | raamdecoratie | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Luxaflex smart home oplossingen met PowerView® Motorisation

Horren en buitenzonwering

Naast de raamdecoratie, heeft Luxaflex® ook een ruime collectie van verschillende horren en buitenzonwering. Met een hor komen er geen muggen en insecten in je huis.  Ze hebben horren voor je ramen en deuren, in verschillende opties. Buitenzonwering houdt je huis koel en veilig. 

Meer weten over Luxaflex®? Kom naar één van onze winkels en laat je informeren en inspireren! 

Vind een winkel
Producten
Diensten