Houten jaloezieën van Luxaflex®

Stijlvol, karakteristiek en perfect in elk interieur, houten jaloezieën van Luxaflex®! Met houten jaloezieën kies jij voor raamdecoratie dat afhankelijk van jouw stijl in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen is. 

Maar wat maakt de houten jaloezieën van Luxaflex® nou zo bijzonder? Wanneer kies je jaloezieën van Luxaflex® en in welke stijl kan je ze het beste toepassen? Daar vertellen wij je graag meer over!Waarom houten jaloezieën van Luxaflex®?

De schoonheid van de natuur in een elegante klassieker. Dat zijn houten Luxaflex®. Gemaakt van de beste materialen verkrijgbaar in verschillende designs voor een fraaie look. 

Houten jaloezieën zijn gemaakt uit prachtig hardhout en modern imitatiehout. Innovatie en design met duurzaamheid als uitgangspunt.  De mogelijkheden van houten jaloezieën van Luxaflex®

De houten jaloezieën van Luxaflex® onderscheiden zich door de verfijnde details. De horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Ook zijn de Luxaflex® jaloezieën op maat te maken.
Kies jij voor lamellen voorzien van natuurlijke nerven, een geschilderde look in grijstinten of juist voor felle kleuren? Voor ieder raam een designvolle oplossing, jij bepaalt de look!De houten jaloezieën zijn van boven tot onder voorzien van pure klasse. Voorzien van een bovenbak die in perfecte harmonie fungeert tussen lamellen en het kozijn. Daarnaast kan je nog kiezen of je wel of geen ladderband wilt. Dit maakt de jaloezieën strak of sfeervol in de afwerking. 

De keuze is geheel aan jou! Jij maakt jouw houten jaloezieën op maat met behulp van onze adviseurs, kom eens langs in de winkel. Wij helpen je graag!Elektrisch bedienbare houten jaloezieën van Luxaflex®

Door de vele bedieningsmogelijkheden van Luxaflex® jaloezieën is het heel simpel om zowel het zonlicht als ook je privacy te reguleren. Gewoon, door de lamellen te kantelen!
Heb je ook al eens aan elektrische bediening gedacht? Luxaflex® biedt PowerView® Motorisation aan die je bedient met de Pebble® afstandsbediening of spraakbediening.Ook kan je de PowerView® app downloaden. Via de app is het ook mogelijk, je raamdecoratie via je mobieltje bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tijdschema in te plannen. De raamdecoratie zal zich dan op het door jouw ingestelde tijdstip aanpassen, aan de door jou bepaalde stand.

Ben jij benieuwd naar de houten jaloezieën van Luxaflex®? Kom dan naar één van onze winkels bij jou in de buurt en ontdek hoe sfeervol de raamdecoratie van Luxaflex® is. Vind een winkel
Producten
Diensten