Multishades

Eindeloos variëren met duorolgordijnen

Multishades, ook wel de duorolgordijn genoemd, is in principe een rolgordijn alleen dan met twee lagen stof. Het principe is makkelijk. Je hebt twee lagen stof, in horizontale transparant en verduisterend banen. Deze schuif je langs elkaar om je lichtinval en je mate van privacy te bepalen. Op een traploze manier schuiven en rollen van je raamdecoratie, dat kan met de multishades. Mooie structuren, moderne metallic dessins of 3d vormen, zijn maar enkele voorbeelden van de prachtige stoffen in onze collectie. 

Multishades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, kleurgradaties en mate van transparantie. Zelfs de casettes waaruit de multishade rolt is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft een breed aanbod van stoffen voor bijna ieder raam. Wij verkopen onder andere de merken Luxaflex® en Bece.


Multishades - duorolgordijn bece wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Multishades Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Sfeer en functionaliteit

Met multishades creëer je een strakke uitstraling, terwijl het licht op een speelse manier binnenvalt. Het geeft sfeer aan je kamer en het is functioneel door de manier hoe je je lichtinval bepaald. Je hebt keuze in verschillende baanbreedtes, in wel honderd verschillende combinaties van kleuren en stoffen. Ideaal en mooi voor grote raampartijen. Het verduisterende duorolgordijn is ideaal voor je slaapkamer. De twee verduisterende stoflagen zitten strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering.


Multishades - duorolgordijn Luxaflex wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Multishades - duorolgordijn Luxaflex zwart/wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen multishades

Geschikt voor grote ramen
Verschillende stoffen en structuren

Geschikt voor grote ramen

Onze multishades zijn zeer geschikt voor grote ramen. Je maakt een echt stijlstatement met multishades voor je brede raam. Zo past je raambekleding perfect in je kamer. Weten of multishades geschikt zijn voor de ramen in jouw woning? Kom in de winkel voor inspiratie en laat ze vrijblijvend opmeten door onze vakmannen. 

Multishades breed Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Verschillende stoffen en structuren

In effen en met patronen. Wij hebben stoffen in verschillende kleuren en wisselende structuren.Van cirkels en strepen tot hexagon. Zo geef je gelijk een modern tintje aan je interieur. 

Multishades Luxaflex rondjes - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten