Plissés

Plissés, de decoratieve enkele gevouwen stof die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Ook wel geplisseerde stof genoemd. Een plisségordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en dessins. Ook zijn ze in verschillende formaten, vormen en gradaties van transparanties te verkrijgen. Of je nu een lichtdoorlatende stof wilt, of juist een verduisterende. Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder raam. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres. Functioneel en duurzaam, met alle voordelen van dien! dat zijn onze plissés. 

Naast plisségordijen wordt er ook vaak gekozen voor de rolgordijnen, lees hier de verschillen om tot een zo goed mogelijke keuze te komen. 

 


Plissés geel Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés grijs Luxaflex® - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Plissés grijs Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés wit Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Op maat gemaakt

Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes: van een fijne subtiele plooi ( 20 mm) tot een stoere brede plooi (32 mm). Plissés bij Woninginrichtingin-Aanhuis.nl zijn volledig op maat gemaakt. Wij komen vrijblijvend bij jou thuis om de maten op te meten. Wil je je plissés perfect voor je ramen hebben hangen, vraag dan in de winkel naar onze montage mogelijkheden. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft plissés van o.a. de merken Luxaflex®, Inside Blinds, Bece en onze Aanhuis-collectie. Ook zijn de plisségordijnen op afstand te bedienen. 


Plissés ombre Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés Multisol - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Plissés Luxaflex patroon - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten