Plissés

Plissés, de decoratieve enkele gevouwen stof die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Ook wel geplisseerde stof genoemd. Een plisségordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en dessins. Ook zijn ze in verschillende formaten, vormen en gradaties van transparanties te verkrijgen. Of je nu een lichtdoorlatende stof wilt, of juist een verduisterende. Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder raam. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres. Functioneel en duurzaam, dat zijn onze plissés. 

 


Plissés geel Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés grijs Luxaflex® - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Plissés grijs Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés wit Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Op maat gemaakt

Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes: van een fijne subtiele plooi ( 20 mm) tot een stoere brede plooi (32 mm). Plissés bij Woninginrichtingin-Aanhuis.nl zijn volledig op maat gemaakt. Wij komen vrijblijvend bij jou thuis om de maten op te meten. Wil je je plissés perfect voor je ramen hebben hangen, vraag dan in de winkel naar onze montage mogelijkheden. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft plissés van o.a. de merken Luxaflex®, Inside Blinds en Bece.  


Plissés ombre Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés Multisol - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Plissés Luxaflex patroon - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Plissés woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen plissés

Top down - Bottom-up
Bedieningsmogelijkheden
Transparanties

Top down - Bottom-up

Wil je je plissés nu boven in je raam hebben hangen, of juist onderin? Of toch liever in het midden? Het kan allemaal met de top down - bottom-up functie. Zo kan je op een speelse manier afwisselen tussen de verschillende plissés. Ook kan je op die manier je privacy en de lichtinval in huis beïnvloeden. 

Plissés top down- buttom-up roze Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bedieningsmogelijkheden

Het bedienen van de plissés kan op verschillende manieren. De meest voorkomende vorm is met het (kindvriendelijke) koord. Wil je volop gemak? Met de elektrische bediening zoals Powerview® van Luxaflex® bedien je je raamdecoratie op afstand. Wil je geen rommelig koord, kies dan voor de oprolbare Smartcord®. Met Literise® bedien je je raamdecoratie met een 'lipje' omhoog en omlaag. Alle bedieningen van de plissés uitproberen? Kom dan langs in onze winkel!

Plissés koord Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Transparanties

Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende vormen van transparanties. Wil je veel licht in huis laten? Kies dan voor de transparante plissé. Iets meer privacy? Dan is de semi-transparante plissé ideaal. Het liefst zo donker mogelijk in de (slaap)kamer, dan is de verduisterende plissé de beste optie. 

Je kunt een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één-model combineren. Geniet bijvoorbeeld overdag van sfeervolle lichtinval en 's avonds van optimale verduistering. Of de dag-nacht plissés, waarbij de onderkant verduisterend is en de bovenkant meer transparant.

Plissés semi transparant - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten