Elektrische raambediening van Luxaflex®

Met de Powerview® Motorisation van Luxaflex® stel je je eigen voorkeuren in. Een ideale wereld waarbij je raamdecoratie zich automatisch aanpast op elk moment van de dag. Met de Pebble® afstandbediening of wandbediening stuur je, met één druk op de knop alle raamdecoratie aan van je hele huis. Ook kan je de Powerview® app downloaden. Op deze app op je smartphone of tablet stel je eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste postitie. Met de RemoteConnect op je app en kan je je raamdecoratie bedienen van waar je ook bent. 


Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Scènes aanpassen

Met Powerview® kan je alle scènes van de gehele dag aanpassen. Van het moment van zonsopkomst tot zonsondergang. Door Powerview® zelf berekend, gebaseerd op je locatie. Als jij wilt dat je raamdecoratie om 8:00 uur in de ochtend open gaat, dan kan je dat instellen. Gaat de zon onder en wil je rond 19:30 uur 's avonds meer privacy in je woonkamer, dan stel je in dat je raamdecoratie zakt of dichtgaat. Dat alles kan heel flexibel met Powerview®. 

Powerview® is volledig op batterij aangedreven, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Door deze aandrijving is de bediening ook kindvriendelijk, je hebt namelijk geen koord meer waar een kind in verstrikt kan raken. 


Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Powerview Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Powerview® is verkrijgbaar met vele Luxaflex® raamdecoratie. Zoals de Duettes, Silhouettes, Vouwgordijnen, Multishades, Rolgordijnen, Horizontale jaloezieën, Plissés en Verticale jaloezieën. De Pebble® Remote past precies in je handpalm en deze is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Alles weten over Powerview®? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt! 

Vind een winkel
Producten
Diensten