Rolgordijnen

Rolgordijnen zie je in de meeste huishoudens wel terugkomen. Het is een simpele manier van raambekleding, die we in de meeste gevallen verduisterd zien. Ideaal voor op de slaapkamer. Hoe donkerder de kamer, hoe beter de slaapkwaliteit. Een rolgordijn is, zoals de naam het al zegt, stof in een rol die je doormiddel van een (ketting)koord omhoog of omlaag kunt 'rollen', om op die manier het raam te bedekken. Kies jij voor een rol- of een gewoon gordijn? 

Niet alleen voor op de slaapkamers zijn (verduisterende) rolgordijnen geschikt, zeker ook voor de woonkamer of keuken. Het is de ultieme manier van zonwering én het heeft (met sommige) stoffen een zeer isolerende werking. Je kan kiezen in verschillende gradaties van lichttransparanties. Van volledig verduisterd tot transparant. Wil je een felle effen kleur, of toch liever met een patroon? Geen probleem, wij maken jouw rolgordijnen exact op maat, precies passend in jouw interieur. Vaak worden plissé rolgordijnen en rolgordijnen door elkaar gehaald, wij leggen je graag de verschillen uit.

Wij hebben rolgordijnen van de merken Luxaflex®  en de Aanhuis collectie.


Rolgordijnen Luxaflex rolgordijn wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen Bece rolgordijn patroon - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen - rolgordijn Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Gezien bij vtwonen 'weer verliefd op je huis'. Elektrisch bedienbare rolgordijnen. Rolgordijnen met een motor die je op afstand kan bedienen. Dus geen loshangende touwtjes of koorden meer in het zicht, maar met een app of een afstandbediening je rolgordijnen bedienen. Gewoon vanaf de bank of je bed. Je kan ook scenes instellen, zodat je rolgordijnen opengaan op een tijd die jij hebt ingesteld. We hebben diverse mogelijkheden van het elektrisch bedienen van je rolgordijnen en van andere raamdecoratie. De meest bekende is Powerview van Luxaflex. Wil je meer weten over elektrische rolgordijnen en het uitproberen? Kom dan langs in één van onze winkels.


Rolgordijnen elektrisch vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen elektrisch vtwonen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Rolgordijnen in verschillende ruimtes

Slaapkamer

Rolgordijnen verschillen van functie in ieder ruimte van je huis. Zo is een rolgordijn voor in je slaapkamer meer geschikt om het te verduisteren, dan voor de decoratieve waarde. Op je slaapkamer wil je het het liefst zo donker mogelijk hebben. Dat kan met een dikkere en donkere stof van een rolgordijn. Ook wel de verduisterende variant genoemd. Om het geheel donker te maken op je slaapkamer kan je ervoor kiezen je rolgordijn aan de zijkant door een rails te laten gaan, om zo het raam helemaal af te sluiten. Zelfs voor dakramen zijn rolgordijnen geschikt. 

Woonkamer

In de woonkamer zie je meer de decoratieve rolgordijnen. Rolgordijnen met een patroon, of met een transparatie. De functie van het rolgordijn is meer sfeerverhogend en geeft eerder meer privacy dan dat het verduisterd is. Of je raam nu smal is, of heel breed: wij maken jouw gewenste rolgordijn voor in de woonkamer precies op maat.

Keuken, toilet en badkamer

Ook voor de kleinere ruimtes zijn rolgordijnen geschikt, zoals in de keuken. Wij hebben rolgordijnen met een speciale coating die waterafstotend zijn en makkelijk schoon te maken. Voor decoratie in je keuken en privacy voor in de badkamer: een rolgordijn is voor iedere ruimte geschikt.  

Rolgordijnen voor buiten

Rolgordijnen die geschikt zijn voor buiten, noemen we screens. De screens zijn toepasbaar in vele situaties. Ze zijn duurzaam vormgegeven en beschermen je interieur tegen zon, warmte en uv-straling. Daarnaast voorkomen ze ook nog eens hinderlijke schitteringen.


Rolgordijnen rolgordijn Luxaflex blauw keuken - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen Bece rolgordijn wit slaapkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten