Rolgordijnen

Rolgordijnen zie je in de meeste huishoudens wel terugkomen. Het is een simpele manier van raambekleding, die we in de meeste gevallen verduisterd zien. Ideaal voor op de slaapkamer. Hoe donkerder de kamer, hoe beter de slaapkwaliteit. Een rolgordijn is, zoals de naam het al zegt, stof in een rol die je doormiddel van een (ketting)koord omhoog of omlaag kunt 'rollen', om op die manier het raam te bedekken.

Niet alleen voor op de slaapkamers zijn (verduisterende) rolgordijnen geschikt, zeker ook voor de woonkamer of keuken. Het is de ultieme manier van zonwering én het heeft (met sommige) stoffen een zeer isolerende werking. Je kan kiezen in verschillende gradaties van lichttransparanties. Van volledig verduisterd tot transparant. Wil je een felle effen kleur, of toch liever met een patroon? Geen probleem, wij maken jouw rolgordijnen exact op maat, precies passend in jouw interieur. 

Wij hebben rolgordijnen van de merken Luxaflex®, BeCe en de Aanhuis collectie.


Rolgordijnen Luxaflex rolgordijn wit - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen Bece rolgordijn patroon - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen - rolgordijn Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Rolgordijnen in verschillende ruimtes

Slaapkamer

Rolgordijnen verschillen van functie in ieder ruimte van je huis. Zo is een rolgordijn voor in je slaapkamer meer geschikt om het te verduisteren, dan voor de decoratieve waarde. Op je slaapkamer wil je het het liefst zo donker mogelijk hebben. Dat kan met een dikkere en donkere stof van een rolgordijn. Ook wel de verduisterende variant genoemd. Om het geheel donker te maken op je slaapkamer kan je ervoor kiezen je rolgordijn aan de zijkant door een rails te laten gaan, om zo het raam helemaal af te sluiten. Zelfs voor dakramen zijn rolgordijnen geschikt. 

Woonkamer

In de woonkamer zie je meer de decoratieve rolgordijnen. Rolgordijnen met een patroon, of met een transparatie. De functie van het rolgordijn is meer sfeerverhogend en geeft eerder meer privacy dan dat het verduisterd is. Of je raam nu smal is, of heel breed: wij maken jouw gewenste rolgordijn voor in de woonkamer precies op maat.

Keuken, toilet en badkamer

Ook voor de kleinere ruimtes zijn rolgordijnen geschikt, zoals in de keuken. Wij hebben rolgordijnen met een speciale coating die waterafstotend zijn en makkelijk schoon te maken. Voor decoratie in je keuken en privacy voor in de badkamer: een rolgordijn is voor iedere ruimte geschikt.  


Rolgordijnen rolgordijn Luxaflex blauw keuken - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen Bece rolgordijn wit slaapkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Rolgordijnen - rolgordijn Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten