Vouwgordijnen


Vouwgordijnen  - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen  - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Stoffen

Alle stoffen in onze vouwgordijnen collectie variëren van transparant, lichtdoorlatend tot verduisterend. Wil je vouwgordijnen op je slaapkamer? Laat je vouwgordijnen dan voeren, dan zijn ze isolerend en verduisterend. Combineer dezelfde stof van je vouwgordijnen met je gordijnen voor de volledige eenheid op je kamer. 

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo zorgen baleinen ervoor dat een vouwgordijn mooi strak hangt. Een vouwgordijn zonder baleinen heeft een nonchalantere uitstraling. Ook heb je met vouwgordijnen verschillende opties qua bediening, zelfs de populaire top-down - bottom-up functie is mogelijk. 


Vouwgordijnen Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen vouwgordijnen

Vele variaties
XXL-uitvoering
Bediening

Vele variaties

Vouwgordijnen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Of je nu een strak interieur hebt, of meer landelijk. Met de vele stofsoorten, kleuren, patronen in breed of smal, kan iedereen een vouwgordijn naar wens kiezen. Niets is standaard, wij leveren precies naar eigen wens, volledig voor jou op maat gemaakt. 

Vouwgordijnen Bece - Woninginrichting-Aanhuis.nl

XXL-uitvoering

Grote ramen in je woning? En wil je echt een statement maken voor die ramen? Kies dan voor de XXL-uitvoering van de vouwgordijnen. Deze vouwgordijnen zijn breder en het vouwgordijn bestaat uit meerdere delen dat goed kan plooien. De baleinen zorgen voor een stevig geheel. Weten of de XXL vouwgordijnen voor jouw ramen geschikt is? Wij komen graag bij je thuis om de raampartijen op te meten. 

Vouwgordijnen Luxaflex XXL - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bediening

De meeste vouwgordijnen zijn standaard te bedienen met een koord of ketting. Smartcord® van Luxaflex® is kindvriendelijk veelal kindvriendelijk. De bediening blokkeert bij een bepaald gewicht, zodat kinderen niet verstrikt kunnen raken. Literise® is ook mogelijk, je vouwgordijnen bedien je dan met een 'lipje' aan de onder- of bovenkant. Toch liever van een afstand je vouwgordijnen bedienen? Dat kan met, onder andere, de Powerview® functie. Vraag in de winkel naar alle bedieningsmogelijkheden.

Vouwgordijnen Luxaflex bediening - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten