Shutters

Sfeervol wonen met shutters

Met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en bijzonder sfeervolle plek. Met shutters heb je namelijk niet zomaar zonwering, je hebt zonwering met klasse. Onze shutters van Blend® zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam of deur een perfecte oplossing. 


Shutters Blend zwart Woninginrichting-Aanhuis.nl
Shutters Blend zwart Woninginrichting-Aanhuis.nl

Variaties

Shutters zijn verkrijgbaar in 6 verschillende opties. Zo hebben wij de standaard shutters met een pen en gat-verbinding. Wil je graag de shutters aan de kant schuiven? Kies dan voor shutters met het vouwrail systeem, of juist het schuifrail systeem. Ook hebben wij shutters geschikt voor dakramen en voor draai-kiepramen. Zelfs voor ramen in afwijkende vormen hebben wij de geschikte shutters in onze specials collectie.  

Als je voor shutters kiest, kies je echt voor zonwering met luxe. De houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. Zo geef je gelijk je woonkamer een sfeervolle en luxe uitstraling. 


Shutters voor brede raampartijen  | shutters | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Zwarte shutters | shutters | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Extra's

Eigenlijk zijn deze extra's niet speciaal extra, maar ze zijn wel extra handig. Zoals onze geïntegreerde magneten. Hierdoor sluiten de shutters eenvouwdig en mooi tegen het kozijn.

Of de aanslag, de rand waar de shutter tegenaan sluit. Door deze aanslag maken wij de shutters zo licht dicht mogelijk en profiteer je nog meer van de privacy.  Laten we de rabbet zijstaal niet vergeten. Die zorgen ook voor meer lichtdichtheid bij aansluitende luiken.

Voor een betere verlijming en sterke houtverbinding zijn onze shutters voorzien van een dichte pen en gatverbinding met groeven. 


Shutters Blend special - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Shutters Blend dakraam - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Alle eigenschappen op een rij

Houtsoorten en kleuren
Bediening & montage
Lamel soorten
Green by Nature
Kwartiers gezaagd

Houtsoorten en kleuren

Onze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Basswood & Ashwood. Ashwood is een prachtige hardhout soort met zichtbare nerfstructuur. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Basswood, of Lindehout, is hardhout die makkelijk te bewerken is. Door de gladde afwerking van de lamel hebben deze shutters een strakkere uitstraling. De Basswood shutters zijn verkrijgbaar in 33 standaard kleuren. Tegen een meerprijs kan je je shutters ook laten spuiten in een RAL of NCS kleur. 

Shutters Blend vouwrail woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bediening & montage

Shutters kan je bedienen door middel van een tiltstok of met verborgen bediening. De tiltstof is zichtbaar die je heen en weer kan bewegen. De verborgen bediening zie je niet en heeft een onzichtbare aluminiumlat aan de achterzijde. 

Voor al onze shutters bieden wij ook verschillende opties voor montage aan met onze frames. 'Op de dag' L-frames, 'half in de dag' Z-frames, erkerframes (L- of Z-frames in combinatie met cornerpost) en deco frames, die geschikt zijn voor 'op de dag' montage. 

Shutters Blend bediening - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Lamel soorten

De lamellen van de shutters zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 63 mm, 89 mm en 114 mm. Het ligt aan de grootte van je raam hoe groot de lamel moet zijn. Hoe groter de lamelbreedte, hoe meer licht je binnen krijgt. 

Ook kan je kiezen voor een Classic of Modern uitvoering. Classic is met kraal wat zorgt voor dunne lijnen aan de zijkant, wat een klassieke uitstraling geeft. De moderne versie heeft dat niet. 

Wij maken iedere shutter precies voor je op maat. Rond, toog of schuin, helemaal naar jouw wensen gemaakt. 

Shutters Blend rond - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Green by Nature

Onze shutters zijn geproduceerd van FSC gecertificeerd hout. Op die manier dragen wij een steentje bij aan de natuur. Met het FSC-keurmerk houden we samen met Blend® rekening met ecologische, sociale en economische belangen. 

Green by Nature Blend shutters - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kwartiers gezaagd

Alle shutters worden kwartiers gezaagd. Dit houdt in dat er tegen de houtnerf in wordt gezaagd. Een slimme manier van verwerken om zo vervorming of kromtrekking van het hout te voorkomen. 

Shutters Blend kwartiers gezaagd - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vind een winkel
Producten
Diensten