Specials

Wat zijn ze mooi hè, die ramen met bijzondere vormen. Maar het vinden van passende raamdecoratie is vaak een onmogelijke opgave. Wij hebben de oplossing, want Blend® shutters kunnen in iedere gewenste vorm worden gemaakt. Denk aan vormen zoals rond, vierkant, driehoek of een halve maan, maar ook een toog of trapezium. Voor iedere soort of vorm raam biedt Blend® een mooie oplossing.


Shutters specials Blend rond - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Shutters specials Blend rond - Woninginrichting-Aanhuis.nl


Zwarte shutter in driehoek vorm - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Shutter in punt | shutters | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Shutter-evenementen

Bij onze speciale shutter-evenementen leer alles over shutters en krijg extra korting.

Vind je shutters ook zo mooi? Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op één van onze shutter-evenementen. Samen met de fabrikant Blend®, vertellen we je alle mogelijkheden van shutters. En laten we je natuurlijk verschillende opties zien in diverse productpresentaties. Tijdens een gezellige middag of avond krijg je, onder het genot van een hapje en een drankje, informatie en uitleg over de shutters. Uiteraard kun je ook al je technische vragen aan ons kwijt. 

Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden.

Dus meld je aan voor het shutter-evenement bij jou in de buurt! 

Vind een winkel
Producten
Diensten