Industriële deurenevenement

Wil jij alles weten over industriële elementen in je woning? Samen met Bruynzeel, de fabrikant van de stalen deuren, vertellen we je alles over industriële deuren: de trend op interieurgebied. We gaan in op de verschillende keuzes die je hebt in frames, glas en grepen. Ook vertellen we je waar we de deuren van maken, hoe wij deze speciaal voor jou op maat maken én in welke ruimtes ze geschikt zijn.

Interesse? Meld je dan nu aan voor ons evenement en laat jouw industriële woonwensen spreken. Op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november houden wij in onze winkel in Utrecht Overvecht een exclusieve 'kasten event'. Op die avond staat een specialist klaar om aan de hand van jouw wensen een 3D-impressie te maken van je nieuwe droomkast. Op deze dag kan je uiteraard diverse kasten bekijken in onze winkel en zo jouw droomkast uitzoeken.

Toch een eigen draai geven aan jouw kast? Dan krijg je een geheel eigen ontwerp en passende offerte van de kast. En als klap op de vuurpijl, krijg je deze dag extra fabriekskorting! (alleen geldig voor aankopen op deze dag)

Wij zorgen voor een hapje en een drankje! Het enige wat jij hoeft te doen is je hieronder aan te geven wanneer jij een afspraak wilt. 

Zien we jou 22 of 23 november ook in onze winkel?


Woninginrichting-aanhuis.nl Utrecht Overvecht
  • Bijlage

    Selecteer een bestand
    pdf,jpg,jpeg,png

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.