Trapbekleding

Eén van de meest gebruikte ruimtes in huis wil je mooi bekleed hebben: de trap. Met trapbekleding of renovatie maak je van je trap een echte eye-catcher die helemaal naar jouw smaak is. Je trap kan je met verschillende materialen laten bekleden. Denk aan tapijt voor een zachter en warmere ondergrond of pvc en marmoleum voor een iets strakkere afwerking zonder al te veel onderhoud.

Trapbekleding met tapijt

Tapijt zie je het meest op de trap als bekleding. Dit komt voornamelijk door de keuze van vloerbedekking op de overloop en de slaapkamers boven. Het materiaal van tapijt is lekker zacht en voelt fijn aan je blote voeten. Daarnaast dempt het geluid, wat voor de buren zeker een voordeel zal zijn. Bedenk wel dat niet iedere tapijtsoort geschikt is als trapbekleding. Tapijt met een stevige structuur en met een hoge dichtheid van polen kan je het beste gebruiken. Qua kleuren en patronen kan je natuurlijk alle kanten op. In tapijt heb je namelijk enorm veel keuze als het gaat om varianten in kleur en patronen.


Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl tapijt
Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl tapijt

Trapbekleding met pvc of marmoleum

Een mooie strakke trap krijg je als je deze laat bekleden met pvc of marmoleum. Hierin heb je veel keuze als het gaat om kleuren en afwerkingen. Groot voordeel van pvc en marmoleum op je trap is de slijtvastheid. Je zult op deze trappen niet snel slijtplekken zien van het lopen. Iets wat je met een geschilderde trap wel hebt. Een trap met pvc of marmoleum kan je gemakkelijk schoonmaken en is onderhoudsvrij. Een trap die wel tegen een stootje kan. Ideaal voor grote gezinnen die regelmatig trap op en trap af gaan.

Wij zorgen voor een nette afwerking van je trap als je deze met pvc of marmoleum laat bedekken. Zo plaatsen wij antislip strips vooraan de trede, wat de trap een stuk veiliger maakt.


Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc
Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc


Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl marmoleum
Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc

Traprenovatie

Heeft je trap haar beste jaren gehad? Kan je het versleten tapijt niet meer aanzien, of ben je klaar om op kale traptreden te lopen? Laat dan je trap volledig renoveren door ons. We zorgen ervoor dat je oude trapbekleding verwijderd wordt en je nieuwgekozen trapbekleding zo strak mogelijk op je trap ligt. Inclusief zij- en stootborden en zeker met bijpassende trapleuning. Opties als ledverlichting zijn zeker mogelijk.


Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl traprenovatie
Trapbekleding | Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc

Je trap laten stofferen door Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een trap bekleden doe je niet zomaar zelf even, dat is echt vakmanschap. Onze vakmensen hebben de kennis in huis om iedere trap nauwkeurig te bekleden, zonder naden en eventuele kans op loslaten van de lijm. Ze meten je trap in voor precies maatwerk en mocht er ter plekke een afwijking voorkomen, dan kunnen ze daarop inspelen. Zo ben jij gegarandeerd van jarenlang plezier van je trap, welk materiaal je ook hebt gekozen. 

Geïnteresseerd in trapbekleding of traprenovatie? Vraag dan in de winkel naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Vind een winkel
Producten
Diensten