Wij vinden jouw privacy belangrijk. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

  Video-afspraak maken

  Om je in deze bizarre tijd van corona goed en toch ook veilig te helpen, bieden we je de mogelijkheden om toch het interieuradvies te ontvangen wat je van ons gewend bent. Dat kan nu ook online met een video-afspraak. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt! 

  Een video-afspraak

  Wil je toch liever thuis blijven, maar wel advies krijgen? Dan kan dat uiteraard ook. De winkelier stuurt je een uitnodiging voor een video-afspraak. Jij kunt aan de keukentafel plaatsnemen, maar de adviseur laat je stalen zien, kan een tekening maken etc.. Het lijkt net alsof jullie bij elkaar aan tafel zitten. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met camera. Makkelijk toch?

  Kies bij het maken van de afspraak voor 'video-afspraak' en we nemen snel contact met je op.    Wil je liever een andere afspraak maken, bekijk dan hier de mogelijkheden. Een overzicht van de winkels bij jou in de buurt met de openingstijden, vind je hier