Vloeren

PVC vloeren

Een steeds meer populaire variant van vloerbedekking zijn de pvc-vloeren. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een harde toplaag en zodoende slijtvast. Zo heb je nog jarenlang plezier van je vloer. De dessins en kleuren zijn de laatste tijd niet meer van echt hout of steen te onderscheiden. En met de nieuwste technieken, zoals register embossing, voel je ook nog de structuur. Net alsof je echt hout of steen voelt. 

Laminaat 

Met een laminaatvloer kan je een lange tijd genieten van de natuurlijke uitstraling van de vloer. Laminaat is goed te onderhoud, sterk en niet te onderscheiden van echt hout. Wij leveren de merken Ambiant en Berry Alloc; laminaatvloeren van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Marmoleum

Marmoleum-vloeren zijn behoorlijk populair en zeker favoriet bij binnenhuisarchitecten en stylisten. Het strakke design, wat lijkt op gietvloeren, is stijlvol én zeer gemakkelijk in onderhoud.  Marmoleum-vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creëren dus een prettige leefomgeving. Marmoleum is de merknaam van linoleum-vloeren van Forbo.

Vinyl-Novilon

Vinyl-vloeren, of Novilon-vloeren, zijn duurzame, comfortabele vloeren die naast mooi ook kwalitatief zeer goed zijn. Een duurzame vloer die verkrijgbaar is in verschillende dessins en kleuren.

Eiken vloeren

Een mooie, sterke, slijtvaste houten-vloer. Wie wil dat nou niet! Wij leveren deze parketvloeren van de merken Ambiant, Bruynzeel en het Nederlandse Combiwood. 
Echte houten vloeren die zeker tegen een stootje kunnen. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor het schuren van parket en houten vloeren, zowel gelakte als geoliede vloeren.

Keramo

Zoek je een onderhoudsvriendelijke vloer met de warmte van een houten vloer? Dan is een Keramo vloer dé optie. Wil je hem daarbij ook nog licht hebben? De Keramo Mississippi heeft een lichte afwerking. Door deze lichte afwerking lijkt je kamer groter en laat het andere kleuren meer uitkomen.

Tapijt

Zachte vloeren geven een behaaglijk warm gevoel aan de voeten. Maar zorgen ook voor een mooie rustige sfeer in huis. Er is veel keuze in tapijt, karpetten en traplopers. Zowel qua kleur, maten en uitvoering (luspool, gesneden pool, materiaal etc.). Geschikt voor woon- en slaapkamers en trappen.

Beton ciré

Stijlvol design met decoratief beton. Dat zijn de beton ciré vloeren van Bruizt. Sfeerverhogend, robuust en onderhoudsvriendelijk met een industrieel en moderne 'touch'.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficiënt en zorgt voor minder stofwerveling. Een ander mogelijk voordeel is afscheid kunnen nemen van ontsierende radiatoren.

Leggen van vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij de meeste vloeren is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat.

Sommige vloeren hebben acclimatisatie tijd nodig, zodat ze niet gaan ‘werken’ door het temperatuurverschil. De stoffeerder weet dat en houdt hier ook rekening mee. Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Denk aan het leggen van een pvc vloer in visgraat patroon, of een eiken vloer met bies. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt. De vloeren die wij voor je leggen zijn pvc vloeren (ook COREtec), marmoleum, tapijt, eiken houten vloeren, keramo, laminaat en vinyl. Heb je vragen over onze legservice van de vloeren? Vraag het dan bij aankoop van je vloer in onze winkel.

Vind een winkel
Producten
Diensten