Voor een ultieme eiken houttint

Je kiest voor een houten vloer om daar zo lang mogelijk van te genieten. Dat is de reden dat je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl alleen houten vloeren kunt krijgen van een topkwaliteit en van de beste merken. Voor alle vloeren geldt dat het hout is wat gemaakt is van eigen hout, hout uit Nederland.

Of het nu massief houten vloeren zijn, of houten vloeren met duo-planken. Deze duo-planken zijn wel voorzien van een eiken toplaag. Eigenlijk zijn al onze vloeren van eiken gemaakt. En dat eiken kan je krijgen in verschillende versies en kleuren. Opties zijn gerookt, geschuurd, of geborsteld. De kleuren van de verschillende afwerkingen gaan van donker tot helemaal neutraal of zelfs met grijze finish. 

Bekijk al onze merken, met bijbehorende collecties, op onze site. Of bezoek één van onze winkels, van vertellen we je gelijk alle mogelijkheden. 


Eiken vloeren - houten vloeren Bruynzeel
Eiken vloeren - houten vloeren Bruynzeel

Leggen van eiken houten vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook onze eiken houten vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij de meeste vloeren is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. Onze eiken houten vloeren hebben acclimatisatie tijd nodig, zodat ze niet gaan ‘werken’ door het temperatuurverschil. De stoffeerder weet dat en houdt hier ook rekening mee.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Denk aan het leggen van een de vloer in visgraat patroon, of met een bies. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.


Eiken vloer | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Eiken vloer | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste houten vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Er zijn voor een houten eiken vloer vele afwerkingen mogelijk. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten