Eiken vloeren

Houten vloeren van echt eiken

Je kiest voor een houten vloer om daar zo lang mogelijk van te genieten. Dat is de reden dat je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl alleen houten vloeren kunt krijgen van een topkwaliteit en van de beste merken. Voor alle vloeren geldt dat het hout is wat gemaakt is van eigen hout, hout uit Nederland. Of het nu massief houten vloeren zijn, of houten vloeren met duo-planken. Deze duo-planken zijn wel voorzien van een eiken toplaag. Eigenlijk zijn al onze vloeren van eiken gemaakt. En dat eiken kan je krijgen in verschillende versies en kleuren. Opties zijn gerookt, geschuurd, of geborsteld. De kleuren van de verschillende afwerkingen gaan van donker tot helemaal neutraal of zelfs met grijze finish. 

Bekijk al onze merken, met bijbehorende collecties, op onze site. Of bezoek één van onze winkels, van vertellen we je gelijk alle mogelijkheden. 


Eiken vloeren - houten vloeren Bruynzeel
Eiken vloeren - houten vloeren Bruynzeel

Leggen van eiken houten vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook onze eiken houten vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij de meeste vloeren is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. Onze eiken houten vloeren hebben acclimatisatie tijd nodig, zodat ze niet gaan ‘werken’ door het temperatuurverschil. De stoffeerder weet dat en houdt hier ook rekening mee.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Denk aan het leggen van een de vloer in visgraat patroon, of met een bies. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.

Heb je vragen over onze legservice van de vloeren? Vraag het dan bij aankoop van je vloer in de winkel

Vind een winkel
Producten
Diensten