Karpetten

Een vloerkleed geeft extra sfeer en zorgt voor een warme uitstraling in je kamer. Daarnaast is het aangenaam warm aan je voeten op een koude vloer en heeft het een geluiddempende werking.

Of je je woning nu modern hebt ingericht of een klassieke uitstraling hebt gegeven, met een vloerkleed geef je iedere interieurstijl de finishing touch. Een karpet brengt een mooie eenheid in je ruimte aan, als je het juiste formaat vloerkleed in je kamer legt. Door je zithoek op het kleed te plaatsen, creëer je een samenhangend geheel. Een kleiner kleed of de meubels ernaast zorgen voor losse elementen in je inrichting.

Hiervoor hebben wij vloerkleden in een aantal standaard maten, ronde vloerkleden en zelfs kleden die op elke gewenste maat worden gemaakt. Voor een extra speels effect kun je zelfs meerdere kleden in verschillende maten of vormen met elkaar vergelijken.Geluiddempend
Warm & comfortabel
Poolhoogtes
Warm

En het verbetert de akoestiek

Een vloerkleed dempt het geluid in je kamer, het vermindert de echo die je vaak hoort in ruimtes met koude vloeren en muren. Voor de meeste kleden geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie. Ook verbetert het de akoestiek, het vloerkleed absorbeert namelijk een deel van het geluid. Alleen maar voordeel!

Perfect voor op een koude vloer

Tegenwoordig kiezen we vaak voor een gladde vloer in de woon- en slaapkamer, die koud aanvoelt aan je voeten. Een vloerkleed is hiervoor de ideale oplossing! Een wollen karpet voelt warm en comfortabel aan. Lekker wanneer je ’s ochtends uit bed stapt of voor kinderen om op te spelen.

Hoog, laag en alles ertussenin

Hoogpolig is geluiddempend en lekker warm aan de voeten. Doordat het wat dikker lijkt is het ook meer aanwezig in een ruimte. Een nadeel is dat het wat lastiger schoon te maken is, het vuil kan tussen de polen komen te zitten.

Een laagpolig kleed is strakker, een opvallend ontwerp zoals een patchwork design fungeert als echte eyecatcher. Het ligt mooi plat dor de kleine lussen. Het voordeel van dit karpet is dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Warm

Een vloerkleed is heerlijk om op te zitten, het isoleert namelijk de warmte. Door de lucht tussen de polen wordt de warmte er vastgehouden. Bij een hoogpolig tapijt dus meer dan bij een laagpolig tapijt. Wollen vloerkleden zijn van nature moeilijk ontvlambaar. Dit maakt ze zeer geschikt voor woonkamers met een open haard of ruimtes met vloerverwarming. Dit geldt niet voor alle vloerkleden, vraag dit dus altijd even na bij ons in de winkel!

Vind een winkel
Producten
Diensten