Keramo

Wat is Keramo?

Keramo is een nieuw product. Het bestaat grotendeels uit natuurlijk materialen zoals houtvezels en minerale stoffen. De vloer is ijzersterk en ontzettend duurzaam. De planken zijn mooi breed, wat de vloer een robuust uiterlijk geeft en geschikt maakt voor alle soorten gebruik. Met recht een stoere vloer!


Keramo met prachtige brede planken
Robuust en stoer

Natuurlijk Keramo

Doordat de toplaag van echt hout is, is geen plank hetzelfde en heeft iedere vloer zijn eigen unieke patroon. Maar door de speciale behandeling is de vloer ijzersterk én hoeft deze vloer nooit meer behandeld te worden, wat bij een houten vloer wel nodig is. Deze vloer geeft je de voordelen en de warmte van een houten vloer, maar is veel sterker en makkelijker in onderhoud.

Naast een houtdessin is de vloer ook leverbaar in diverse steenuitvoeringen. Dat noemen wij nou met recht een fijne vloer. Die ook nog eens gecombineerd kan worden met vloerverwarming.


Keramo - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Keramo - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Leggen van Keramo vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook onze Keramo vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij de meeste vloeren is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. Onze Keramo vloeren hebben acclimatisatie tijd nodig, zodat ze niet gaan ‘werken’ door het temperatuurverschil. De stoffeerder weet dat en houdt hier ook rekening mee.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Denk aan het leggen van een de vloer in visgraat patroon, of met een bies. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.

Heb je vragen over onze legservice van de vloeren? Vraag het dan bij aankoop van je vloer in de winkel

Vind een winkel
Producten
Diensten