Onderhoudsvrije vloer in hout en tegels

Keramo is een nieuw product. Het bestaat grotendeels uit natuurlijk materialen zoals houtvezels en minerale stoffen. De vloer is ijzersterk en ontzettend duurzaam. De planken zijn mooi breed, wat de vloer een robuust uiterlijk geeft en geschikt maakt voor alle soorten gebruik. Met recht een stoere vloer!

Doordat de toplaag van echt hout is, is geen plank hetzelfde en heeft iedere vloer zijn eigen unieke patroon. Maar door de speciale behandeling is de vloer ijzersterk. Deze vloer geeft je de voordelen en de warmte van een houten vloer, maar is veel sterker en heel onderhoudsvriendelijk.

Naast een houtdessin is de vloer ook leverbaar in diverse steenuitvoeringen. Dat noemen wij nou met recht een fijne vloer. Die ook nog eens gecombineerd kan worden met vloerverwarming.


Keramo vloer | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Keramo vloer | vtwonen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Leggen van Keramo vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook onze Keramo vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij de meeste vloeren is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. Onze Keramo vloeren hebben acclimatisatie tijd nodig, zodat ze niet gaan ‘werken’ door het temperatuurverschil. De stoffeerder weet dat en houdt hier ook rekening mee.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Denk aan het leggen van een de vloer in visgraat patroon, of met een bies. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.


Keramo met prachtige brede planken
Robuust en stoer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste Keramo vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Na een goede behandeling heeft deze vloer weinig onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen en licht vochtig dweilen met hiervoor geschikte middelen is voldoende. En indien nodig raden wij een onderhoudsolie aan. Wij adviseren je graag hierin.

Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de speciale afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten