Laminaat vloeren voor een natuurlijke uitstraling

De uitstraling van je vloer is mede bepalend voor de sfeer in je huis. Ga je voor de Scandinavische look van onbehandeld hout, voor een frisse en lichte woonkamer? Een moderne en strakke grijze tegelvloer of de klassieke donkere houten vloer? Voor elke stijl is er een bijpassende laminaatvloer.

Laminaat is eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk in het onderhoud en gaat jarenlang mee. Het is niet voor niets dat het al jaren één van de meest gelegde vloeren is. Wij werken alleen met kwaliteitsmerken als Berry Alloc en Quickstep. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit laminaat dat aan de strenge Europese eisen voldoet en dat met duurzaam ontwikkeld en geproduceerd wordt.


Laminaat vloeren | vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Laminaat vloeren | vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Meerdere lagen

Een plank of een tegel bestaat uit meerdere lagen die elk hun bijdrage leveren aan het o zo bekende laminaat. De toplaag biedt bescherming tegen vlekken en krassen. De decorlaag zorgt voor het dessin en de kleur. Met een foto van echt hout of echte tegels en geavanceerde druktechnieken worden de dessins zo realistisch mogelijk gemaakt. De onderste lagen zorgen voor de stabiliteit van de plank.


Leggen van laminaat

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van laminaat vloer. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij de meeste vloeren is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. Sommige vloeren hebben acclimatisatie tijd nodig, zodat ze niet gaan ‘werken’ door het temperatuurverschil. De stoffeerder weet dat en houdt hier ook rekening mee.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich, iedere laminaat vloer is nu eenmaal anders. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt. Heb je vragen over onze legservice van de vloeren? Vraag het dan bij aankoop van je vloer in de winkel.


Laminaat vloeren | vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Laminaat vloeren | vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste laminaat vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. De vloer is makkelijk en snel te leggen, van zeer goede kwaliteit en geeft het ultieme thuisgevoel. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten