Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn ontzettend populair, en dat is terecht. Ze vragen weinig onderhoud, zijn bestand tegen de meeste vlekken, slijtvast en erg sterk. Stof en vuil vindt geen houvast op het gladde oppervlak en de vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor is laminaat ook erg geschikt voor mensen met een (stof)allergie.

De Aanhuis collectie bevat de meest populaire laminaatvloeren. Samengesteld door de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Van hout- tot steendessins en zelfs het visgraat motief.  Van lichtgrijs tot eiken warm bruin en zelfs donker gerookt eiken. In deze collectie vind je voor ieder wat wils.Houtlook vloer

Bij laminaatvloeren denk je snel aan een houtlook vloer, hiervan vind je dan ook meerdere series terug in onze collectie. Neem bijvoorbeeld de Baker laminaatvloer, verkrijgbaar in verschillende realistische houtkleuren en met een subtiele v-groef die het gevoel van een echte houten vloer versterkt.De serie Timor heeft extra grote planken, voor een extra ruimtelijk effect. Heb je liever een steenlook laminaatvloer? Ook dat vind je terug in de Aanhuis collectie. Zo heb je de Naura serie, met tegels in zwart marmer of in natuursteen beige. Kom gerust eens langs in onze winkel om alle vloeren van de Aanhuis collectie te bekijken.

 

Vind een winkel
Producten
Diensten