Laminaat vloeren

Berry Alloc maakt al meer dan 20 jaar diverse soorten vloerbedekking zoals tapijt, vinyl en laminaat. Elk product is decoratief, trendy en van de hoogste kwaliteit. Het is niet voor niets dat Berry Alloc een levenslange garantie geeft. Alle vloeren zijn getest op sterkte, impact van waterschade, verkleuring, stabiliteit en slijtage.

In de uitgebreide collecties van Berry Alloc, voorheen Berry Floor genoemd, vind je veel verschillende soorten laminaat. Zo kun je kiezen voor smalle, brede of juist extra lange planken, met of zonder groeven en uiteraard in verschillende kleuren en dessins. Diverse collecties laminaat zijn ook water- en vochtbestendig, dus geschikt voor in de badkamer of in de keuken.

Scandinavisch laminaat

Naast het reguliere laminaat maakt Berry Alloc ook speciaal hogedruklaminaat. Uniek aan dit laminaat is de sterke toplaag. Dit maakt het hogedruklaminaat extra sterk en beter bestand tegen krassen en vlekken.  Deze vloeren worden geproduceerd en ontworpen in Noorwegen. Geïnspireerd op de natuur, het design en de lifestyle van Scandinavië.Milieubewust

Bij de productie van de laminaat vloeren wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Zo worden alle laminaatproducten voornamelijk gemaakt van papier en hout, met de garantie dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Alle producten van Berry Alloc worden vervaardigd, gebruikt, gerecycled en vernietigd zonder enige impact op de gezondheid of het milieu.

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste laminaat vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren. Vind een winkel
Producten
Diensten