Quickstep laminaat vloeren

Laminaatvloeren met realistische dessins, geïnspireerd op de nieuwste trends in de architectuur, mode en design. En dat met de beste technologieën om jouw vloer te beschermen tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid. Dat zijn de laminaatvloeren van Quickstep.


Quickstep laminaat
Quickstep laminaat

Oog voor detail

Deze vloeren worden ontwerpen en geproduceerd met oog voor detail. Van het vinden van de juiste plankstructuur en de originele kleur tot de voeg die perfect past bij het karakter van de plank. Ook de bovenste laag van de laminaatplank is zorgvuldig samengesteld. Dit zorgt ervoor dat deze toplaag je de beste bescherming biedt tegen vallende voorwerpen, puntige hoge hakken en andere scherpe objecten. Ook behoed deze toplaag het laminaat tegen de zon en verbleekt de kleur niet na verloop van tijd.


Quickstep laminaat
Quickstep laminaat

100% watervast

Uniek aan het laminaat van Quickstep is dat ze echt waterbestendig zijn. Dit vanwege de innovatieve HydroSeal coating die tot in de groeven zit. Hierdoor kan er geen water binnendringen in de laminaatplank. Tel dit op bij het authentieke karakter, kleur en design en je hebt een prachtige vloer. 

 

Vind een winkel
Producten
Diensten