Quick-Step laminaatvloeren

Waarom een Quick-Step laminaatvloer kopen?

Laminaat werd in de jaren 1970 uitgevonden. Sinds die tijd zijn er talloze laminaatvloeren ontwikkeld. De keuze is enorm en kliklaminaat is ongekend populair. Waarom zou je voor Quick-Step laminaat kiezen? De laminaatvloeren van dit merk overtuigen met een aantal positieve eigenschappen:

  • realistische dessins
  • looks geïnspireerd op de nieuwste trends
  • productie volgens de beste technologieën
  • bestand tegen krassen en vlekken
  • watervast kliklaminaat

Dat zijn de laminaatvloeren van Quick-Step, van houtlook tot steenlook alles is mogelijk. Op deze manier is er altijd een Quick-Step dessin dat bij jouw interieur past. Voor inspiratie en beeldmateriaal kan je een kijkje nemen bij de woonstijlen. Of ben je benieuwd wat de Quick-Step laminaatvloer nog meer te bieden heeft?


Quickstep laminaat
Quickstep laminaat

Quick-Step laminaat dessins lijken net echt

Wat is het fijne van een houtlook of een steenlook vloer? Het eerste antwoord van veel mensen is: de natuurlijke uitstraling. En daar is het designteam van Quick-Step juist goed in. Ze bedenken constant nieuwe vloeren die allemaal een erg realistische uitstraling hebben.

Laminaat met de perfecte plankstructuur 

Tot in de kleinste details lijkt jouw laminaatvloer net echt hout of steen. De voegen zijn zelfs voorzien van minuscule barsten. Zo kan je met een nieuwe laminaatvloer jouw kamer omtoveren tot een droomplek. Dit kan zelfs met een badkamer. Hoezo? Dat vertellen wij je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Of lees hier nog even verder.  


Quickstep laminaat
Quickstep laminaat

Waterbestendige laminaatvloeren van Quick-Step

Wat is er fijner dan een laminaatvloer die waterbestendig is? Met laminaat van Quick-Step heb je geen vochtproblemen omdat het voorzien is van de innovatieve ‘HydroSeal’ coating. De coating zit tot in de groeven waardoor geen water in de laminaatplank kan dringen. Hierdoor kan je rustig en veilig schoonmaken, een praktisch voordeel.

Meer voordelen van Quick-Step laminaatvloeren:

De hoogwaardige laminaatvloeren collectie heeft nog meer voordelen te bieden:

  • zeer krasbestendig dankzij Scratch Guard-bovenlaag
  • uitermate vlekbestendig
  • snel en eenvoudig Quick-Step Uniclic kliksysteem
  • duurzaam met een garantie tot wel 25 jaar
  • onderhoudsvriendelijk, afnemen met een vochtige doek

Tel dit op bij het authentieke karakter en de keuze uit meer dan 500 unieke ontwerpen in vele kleuren en je hebt een prachtige vloer. Ben je benieuwd naar de levensechte steen- en houtdessins? Laat je dan adviseren en inspireren in de winkel bij jou in de buurt

Vind een winkel
Producten
Diensten