Marmoleum vloeren

Marmoleum, de echt milieuvriendelijke vloer

Marmoleum is de merknaam van Forbo linoleum. Een veelzijdige vloer, verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Maar wat marmoleum nou echt bijzonder maakt is het milieuvriendelijke karakter van deze vloer. Geheel CO2 neutraal en draagt daarmee niet bij aan de klimaatverandering. Het is zelfs de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld. Dit zit ‘m vooral in de grondstoffen van marmoleum, dit product is voor 97% gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Van deze grondstoffen is 43% gerecycled en daarnaast volledig biologisch afbreekbaar. Ook worden de vloeren van Forbo gemaakt in fabrieken die draaien op 100% groene energie.


Marmoleum - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Marmoleum - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Leggen van marmoleum vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook de marmoleum vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij een marmoleum vloer is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.

Heb je vragen over onze legservice van de vloeren? Vraag het dan bij aankoop van je marmoleum vloer in de winkel.

Vind een winkel
Producten
Diensten