PVC vloeren, mooi, onverwoestbaar en tijdloos

PVC-vloeren kennen een groot aantal voordelen, ze zijn onderhoudsvriendelijk, je hebt weinig contactgeluiden, de uitstraling benadert die van echt hout en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kort samengevat; een pvc-vloer is een ideale vloer voor een huis waarin volop geleefd wordt. Daarnaast is deze vloer ook nog eens geschikt voor vloerverwarming. 


pvc vloer moduleo
Herringbone pvc

Onze stoffeerders zorgen er voor dat het leggen van de ondervloer en het egaliseren perfect wordt uitgevoerd. Hierdoor kan de pvc-vloer strak worden gelegd en kun jij optimaal genieten van een mooie vloer die op de juiste manier is gelegd. 

Wij werken alleen met kwaliteitsmerken zoals Eurocol, Forbo, mFLOR, Greenflor, Moduleo en onze eigen Aanhuis-collectie waardoor de kwaliteit van de materialen uitstekend is en voldoet aan de strengste Europese richtlijnen. In de video op deze pagina kun je zien hoe deze vloeren gemaakt worden. 


pvc vloeren - woninginrichting-aanhuis.nl
pvc vloeren - woninginrichting-aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Alle voordelen van een PVC vloer

Harde toplaag
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming
Weinig contactgeluid

Geen last van krassen

Doordat de toplaag van deze vloer erg hard is, komen er vrijwel geen krassen in de vloer. Deze vloer staat daardoor garant voor jaren woonplezier. De vloer blijft er als nieuw uitzien. Het is dan ook een ideale keuze. 

Onderhoudsvriendelijk

Een pvc-vloer heeft weinig onderhoud nodig. Af en toe afstoffen met een vloerwisser of stofzuigen en eens in de zoveel tijd kun je er eens met een dweil over heen. Door gebruik te maken van goede onderhoudsproducten blijft de vloer er netjes en stralend uitzien. 

Een comfortabele vloer

In combinatie met vloerverwarming heb je een heel behaaglijke vloer waar je met kousenvoeten overheen kunt lopen zonder koude voeten te krijgen. Dat is ook ideaal als er kinderen spelen op deze vloer. 

Een stille vloer dus

De vloer ziet er wel uit als een echte houten of stenen vloer, toch geeft deze niet dezelfde geluiden af. Het lopen met bijvoorbeeld hakken maakt weinig geluid. Het is hiermee een stille vloer, ideaal!

Vind een winkel
Producten
Diensten