PVC vloeren, mooi, onverwoestbaar en tijdloos

PVC-vloeren kennen een groot aantal voordelen, ze zijn onderhoudsvriendelijk, je hebt weinig contactgeluiden, de uitstraling benadert die van echt hout en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kort samengevat; een pvc-vloer is een ideale vloer voor een huis waarin volop geleefd wordt. Onderhoud je vloer dus goed. Daarnaast is deze pvc vloer ook nog eens geschikt voor vloerverwarming. Houd er wel rekening dat de pvc vloer waterbestendig moet zijn voor bijvoorbeeld de badkamer. 


pvc vloer moduleo
Herringbone pvc

Aandacht voor het leggen

Onze stoffeerders zorgen er voor dat het leggen van de ondervloer en het egaliseren perfect wordt uitgevoerd. Hierdoor kan de pvc-vloer (click of dryback) strak worden gelegd en kun jij optimaal genieten van een mooie vloer die op de juiste manier is gelegd. Er wordt zelfs rekening gehouden met de plinten voor de pvc vloer, zodat jouw vloer tot in de puntjes af is gewerkt. 

Wij werken alleen met kwaliteitsmerken zoals Eurocol, Forbo, mFLOR, Greenflor, Moduleo en onze eigen Aanhuis-collectie waardoor de kwaliteit van de materialen uitstekend is en voldoet aan de strengste Europese richtlijnen. Lees hier alle ins- en outs over onze pvc-vloeren en waar je op moet letten bij de aanschaf van een gezonde en milieubewuste pvc-vloer. Ook moet er rekening worden gehouden dat de pvc vloer bestand is tegen de warmte van een houtkachel. 


pvc vloeren - woninginrichting-aanhuis.nl
pvc vloeren - woninginrichting-aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Denk aan de slijtlaag, dikte en demping van de vloer. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service of de kosten voor het leggen van een pvc vloer? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

 

Vind een winkel
Producten
Diensten