PVC vloeren Aanhuis Collectie

Met al haar ervaring in het verkopen en het leggen van vloeren heeft Woninginrichting-Aanhuis.nl ook een eigen collectie van PVC vloeren samengesteld onder de naam Aanhuis-collectie. Stuk voor stuk kwalitatief goede en populaire vloeren. 

PVC is in verschillende motieven te verkrijgen. Veruit de meeste populaire is de houtlook. Hiermee creëer je de look en feel van een echte houten vloer, maar je profiteert wel van de voordelen die een PVC vloer in je huis met zich meebrengt. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken en stevig vanwege de harde toplaag. Dit voorkomt dat je snel krassen of oneffenheden op je vloer krijgt.


pvc kan uitstekend gelegd worden in de keuken
Prachtige pvc vloeren uit de eigen collectie van aanhuis

In de Aanhuis collectie vind je daarom meerdere PVC vloeren met houtlook terug. Zo kun je kiezen uit vloeren met een erg realistische uitstraling, zoals de Minerva Magna en de Réunion. Wil je graat een iets strakkere vloer? Dan is de Mauritius een goede keuze. Of ga voor de Brava collectie, verkrijgbar in verschillende en warme en koele kleuren. Voor een trendy vloer hebben wij de Malgas collectie toegevoegd. Een vloer gelegd in visgraatmotief, voor een speels effect in je (woon)kamer.

Dit is slechts een greep van de mooie vloeren van de Aanhuis-collectie. Wil je graag meer zien? Kom dan langs in één van de Woninginrichting-Aanhuis winkels. Hier vind je voor ieder interieur een passende PVC vloer.  

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van onze Aanhuis collectie. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten