PVC vloeren COREtec

Het nieuwste op het gebied van pvc vloeren, COREtec. De merknaam voor click-pvc vloeren met vele voordelen. Naast dat COREtec net als alle andere pvc vloeren onderhoudsvrij zijn, zijn deze pvc vloeren ook nog eens waterbestendig. Daarnaast heeft COREtec een ondervloer met kurk, wat de vloer flexibel maakt en zich samenvoegt met de ondergrond. De dikke onderlaag zorgt ervoor dat je oneffenheden in de vloer niet meer door de pvc vloer zult zien. Je vloer laten egaliseren, of een ondervloer te leggen is bij COREtec pvc vloeren niet nodig. Nog een groot voordeel is dat de vloer gelijk geluiddempend is en goed te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming.


COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe is een COREtec pvc vloer opgebouwd?

De COREtec pvc vloeren zijn opgebouwd uit vier lagen. De onderste kurklaag is geschikt voor vochtige ruimtes. Deze is schimmelwereld en geluiddempend. Het middelste deel van de pvc vloeren is opgebouwd door gerecycled hout, bamboe, kalksteen en pvc, wat de vloer ontzettend sterk maakt. De zichtbare laag is bedekt met een hout-, of steendessin en zorgt voor de uitstraling die je zoekt in een vloer. De toplaag is de laag die ervoor zorgt dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Een laag die krasbestendig, vuilafstotend en vochtwerend is.


COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen COREtec

Kortom; COREtec pvc vloeren zijn:

  • Krasbestendig, net als alle pvc vloeren.
  • Watervast, dus geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.
  • Snel en eenvoudig te leggen door onze vakmannen.
  • Met een verhuizing gemakkelijk mee te nemen.
  • Flexibel en ze ‘werken’ niet meer, zo hoeven niet meer acclimatiseren in je huis
  • Geluiddempend.
  • Warm, aangezien ze de warmte goed vasthouden en te combineren zijn met vloerverwarming.

COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Collecties COREtec

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij COREtec pvc vloeren in 80 verschillende dessins. Van warm-houten vloeren, tot stoere betonlook tegels. COREtec is verkrijgbaar in planken en in tegels. Ontdek de collecties The Essentials, The Naturals, Megastone en Pro Plus in één van onze winkels.

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van COREtec. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten