PVC vloeren Forbo Flooring

Wie op zoek is naar een innovatieve en duurzame vloer is bij Forbo aan het juiste adres. Forbo maakt mooie en inspirerende vinyl en linoleum vloeren. Vloeren waar je op kan wonen, werken en spelen. Tijdloos en geschikt voor elke locatie. Forbo is marktleider in vloerbedekkingen en toonaangevend in duurzame vloeren. Meer dan 90% van alle geproduceerde vloeren komen uit fabrieken in Nederland. Forbo heeft de merken Marmoleum, Novilon en Allura in haar assortiment.


Natuurechte vloeren van Forbo
Prachtige honing eiken van Forbo

Allura - Forbo pvc vloeren

Forbo heeft een pvc vloeren collectie: Allura. Een houten of stenen vloer met de voordelen van pvc. Prachtige houtstructuren, maar wel gemakkelijk in onderhoud. Een stoere betonlook, maar dan wel geluiddempend. Deze fraaie collectie is verkrijgbaar in zowel tegels als planken. De Allura pvc vloeren van Forbo zijn vormvast en zijn niet van echte houten- en stenenvloeren te onderscheiden. De Allura ovc vloeren van Forbo zijn in dryback (gelijmd) en Click (kliktegels) te verkrijgen.

Voordelen Forbo Allura pvc vloeren

Pvc vloeren van Allura zijn stevig, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. De duurzame finish zorgt een goede bescherming tegen krassen en gebruikerssporen. De vloer is goed te combineren met vloerverwarming.

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van Forbo Flooring. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten