PVC vloeren Green-Flor

Green-Flor wereldwijd aan de top

Made in Taiwan, dat zijn de modulair veerkrachtige vloeren van Green-Flor®. Inmiddels al toonaangevend in de wereldwijde markt voor vloeren. Zij maken gebruik van de beste grondstoffen en de laatste technische innovaties. Op de Aziatische markt staan ze op nummer 1 positie door toewijding, betrokkenheid en constante productontwikkeling. Ook mede door het steeds blijven ontwikkelen en creëren van dessins. Op de Europese markt groeien ze steeds meer, ook door nieuwe productontwikkelingen. Green-Flor® streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemt op jouw wensen. Dus kom naar Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jouw eigen Green-Flor® pvc-vloeren oplossing.

Technisch gecertificeerd

Bij Green-Flor® zijn alle noodzakelijke testen met succes uitgevoerd. De pvc-vloeren bieden daarom dan ook zekerheid op alle belangrijke eigenschappen voor vloeren, zoals onder andere kleur-, maat- en slijtvastheid. Green-Flor® heeft tot doel alleen erkende en bewezen kwaliteit te leveren, zo ben je verzekerd van een lang gebruik van de vloer. ​​​​​​


Green-Flor® pvc-vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Green-Flor® pvc-vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Duurzaam en verantwoord

Green-Flor® heeft het milieu en een gezonde leefomgeving hoog in het vaandel staan. Bij het ontwikkelen van de Green-Flor® producten, zoals de pvc-vloeren, krijgen ze regelmatig controle. Hiermee zijn ze ISO 14001 geceritficeerd en voldoen ze aan de norm EN 14041 met betrekking tot o.a. schadelijke stoffen zoals formaldehyde en ook voor wat betreft de noodzakelijke brandveiligheidsnormen. Hierdoor draagt dan ook elk Green-Flor® product het vertrouwde CE label.

Alle Green-Flor®-producten zijn zo ontwikkeld dat ze 100% recyclebaar zijn. Daarnaast liggen ze met hun VOC-waarden (vluchtige organische stoffen) ver beneden de Europese norm. Verder zijn Green-Flor®-producten getest op aanwezigheid en gehalte aan zware metalen en volkomen veilig voor gebruik voor huishoudens, kantoren en commercieële ruimtes. PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk te reinigen en onderhouden, dat vermindert de hoeveelheid te gebruiken water, chemische reinigingsmiddelen en energie.


Green-Flor® pvc-vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Green-Flor® pvc-vloeren | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Glue down

Green-Flor® maakt pvc-vloeren met hout-look en in tegels, met een meer beton-look. De collecties die je zult vinden bij Woninginrichting-Aanhuis.nl zijn onder andere: Master Trend, True Spirit en New Square. Deze pvc-vloeren plakken de vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl op een egale vloer. In welk motief je zelf wenst. Laat je inspireren en ontdek de gehele collectie van Green-Flor® in onze winkel

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van Green-Flor. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten