PVC vloeren mFLOR

In Register Embossing van mFLOR

De pvc-vloeren van mFLOR zijn uniek en met de natuurechte dessins zijn ze vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. mFlor staat bekend door het gebruik van de speciale methode 'In Register Embossing', ook wel 'Natural Touch' genoemd. Speciale hieraan is dat de oppervlaktestructuur het dessin volgt, waardoor de pvc-vloeren er precies uitzien én aanvoelen als het natuurlijke houtproduct. Je ziet de structuur en je voelt de knoesten. Alle mFLOR designvloeren met de toevoeging ‘Authentic’ zijn voorzien van deze bijzondere ‘In Register Embossing’ techniek.

Bij mFLOR hechten ze veel waarde aan deze natuurgetrouwe dessins en structuren. Zoals ze zelf zeggen: 'in de natuur is geen boom hetzelfde en elke steensoort uniek'. Om dat te realiseren maken ze bij het produceren van de vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken. Geen enkele strook of tegel is hetzelfde, wat de pvc-vloeren van mFLOR zeker uniek maken. 


mFLOR pvc-vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
mFLOR pvc-vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen pvc-vloeren mFLOR

Ook al lijken de pvc-vloeren van mFLOR op echt hout of steen, ze zijn het niet. Wel hebben ze meer voordelen ten opzichte van echt hout of steen:

  • Waterbestendig en hierdoor geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
  • Aangenaam, geluiddempend.
  • Verkrijgbaar in extra grote én kleine afmetingen.
  • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen, wat bijzonder gunstig is voor de gezondheid.
  • Tot 15 jaar garantie.

mFLOR pvc-vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl
mFLOR pvc-vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kwaliteitsvloeren van mFLOR

De pvc-vloeren van mFLOR zijn niet alleen mooi van buiten, ook van binnen. Zo kiezen ze bij mFLOR voor de hoogt haalbare kwaliteit en daarom gebruiken ze alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies én kiezen ze voor alleen het zuiverste pvc. De samenstelling van de pvc-vloeren zijn duurzaam en veilig. De impact op de luchtkwaliteit minimaliseren ze hiermee. 

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van mFLOR. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten