PVC vloeren Moduleo

Moduleo staat voor luxe vinylvloeren, een combinatie van de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. De vloeren van Moduleo zijn vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidsabsorberend. Dit maakt ze ideaal voor elke ruimte in huis, zelfs voor de badkamer en de keuken.


Moduleo riviera oak pvc vloer
Prachtige steenmotief in Moduleo pvc vloer

Verschillende collecties

De Moduelo vloeren zijn onderverdeeld in vier verschillende collecties met unieke eigenschappen:

  • Select: een onderhoudsvriendelijke collectie met een ruime keuze van hout- en steeneffecten;
  • Transform: deze collectie is vanwege de dikkere slijtlaag uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden;
  • Impress: een collectie vloeren met een zeer natuurgetrouw gevoel en uitzicht;
  • Moods: een creatieve studio waarin je de vloeren uit de Transform en Impress collectie in 10 verschillende unieke formaten kunt laten leggen.

Honeycomb Jura stone in Moduleo Moods
Moduleo Moods Herringbone blackjack oak

Milieuvriendelijke vloer

De vloeren van Moduleo voldoen aan diverse certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken. Alle producten bevatten tot 50% gerecycled materiaal en worden zelf ook weer gerecycled. Maar niet alleen bij de producten, ook bij het productieproces wordt gedacht aan het milieu. Zo wordt tot wel 40% van de energie die benodigd is voor het maken van de Moduleo vloeren verkregen uit energie van het eigen windmolenpark. Het is dan ook niet voor niets dat Moduleo diverse certificaten heeft ontvangen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken.

Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste pvc vloeren van Moduleo. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten