PVC vloeren Moduleo

Moduleo staat voor luxe vinylvloeren, een combinatie van de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. De vloeren van Moduleo zijn vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidsabsorberend. Dit maakt ze ideaal voor elke ruimte in huis, zelfs voor de badkamer en de keuken.Verschillende collecties

De Moduelo vloeren zijn onderverdeeld in verschillende collecties met unieke eigenschappen:

  • Select: een onderhoudsvriendelijke collectie met een ruime keuze van hout- en steeneffecten;
  • Transform: deze collectie is vanwege de dikkere slijtlaag uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden;
  • Impress: een collectie vloeren met een zeer natuurgetrouw gevoel en uitzicht;
  • Moods: een creatieve studio waarin je de vloeren uit de Transform en Impress collectie in 10 verschillende unieke formaten kunt laten leggen.

Moduleo riviera oak pvc vloer
Prachtige steenmotief in Moduleo pvc vloer

LayRed collectie

LayRed® leg je makkelijk over een bestaande vloer. De oude vloer kan je laten liggen en heeft geen voorbereidende egalisering nodig. Het is een meerlaagse pvc vloer met planken en tegels van amper 6 mm dik. De vloer bevat een geïntegreerde ondervloer, die zorgt voor een vlotte plaatsing en sterkere geluiddemping. Oneffen ondervloeren kunnen een uitdaging vormen. LayRed® weet hier raad mee. Dankzij de sterke kern worden oneffenheden op bestaande vloeren moeiteloos overbrugt. De vloer voelt evengoed aangenaam zacht en stil. Het biedt comfort, is volledig waterdicht, vuilafstotend en kent stijlvolle designs. LayRed® dankt zijn naam aan een opvallend rood accent, de vloer met de rode onderkant.


moduleo layred country oak 24958
moduleo layred jetsone 46982

Milieuvriendelijke vloer

De vloeren van Moduleo voldoen aan diverse certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken. Alle producten bevatten tot 50% gerecycled materiaal en worden zelf ook weer gerecycled. Maar niet alleen bij de producten, ook bij het productieproces wordt gedacht aan het milieu.

Zo wordt tot wel 40% van de energie die benodigd is voor het maken van de Moduleo vloeren verkregen uit energie van het eigen windmolenpark. Het is dan ook niet voor niets dat Moduleo diverse certificaten heeft ontvangen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken.

    Vind een winkel
    Producten
    Diensten