Tapijt Aanhuis Collectie

De Aanhuis collectie tapijt is een uitnodigend, zacht en warm. Het tapijt, dat verkrijgbaar is in allerlei kleuren en in verschillende poolhoogtes, geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Tapijt van Aanhuis verhoogt je comfort in elke situatie. Kinderen kunnen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond en jij kan 's avonds heerlijk genieten van de muziek. Het tapijt maakt namelijk de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Ook werkt tapijt van Aanhuis geluiddempend, contactgeluiden hoor je nauwelijks. Bovendien is tapijt van Aanhuis bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, met een tapijt van Aanhuis creër je een warm en stijlvol huis.


Aanhuis collectie tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aanhuis collectie tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Onderhoud tapijt Aanhuis

Na het stofferen is het verstandig je tapijt dagelijks goed te stofzuigen om overtollig poolmateriaal te verwijderen en platliggende polen omhoog te zuigen. Hiermee krijgt ingelopen vuil zo min mogelijk kans zich op te hopen in het tapijt. Maak gebruik van een goede entreemat om zoveel mogelijk vuil buiten te laten. In onze winkel hebben wij voldoende tapijt reinigende middelen, mocht je vlekken hebben gemaakt die je niet met water eruit kan krijgen.


Aanhuis collectie tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Aanhuis collectie tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie

Bij ons krijg je bij het tapijt ook de volledige service die je van een goede woninginrichter kunt verwachten. Zoals advies in de winkel, een interieurstylist en de mogelijkheid van het leggen & monteren in je huis. We zorgen ervoor dat je tapijtvloer strak in huis ligt en over de afwerking hoef je je niet druk te maken. Zo kan jij nog jarenlang genieten van je vloerbedekking. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten