Vloerbedekking

Onder het merk Desso en Tarkett valt het merk Bonaparte. Bonaparte heeft in haar collectie tapijt en karpetten, ook wel vloerkleden genoemd, geschikt voor woonkamers en slaapkamers. Bonaparte tapijt heeft een rijke traditie in de productie vloerkleden en kamerbreed tapijt voor allerlei segmenten in de markt.

De Bonaparte tapijt collectie is gevarieerd, passend bij deze tijd en geschikt voor iedere inrichting. Bij Bonaparte zie je veel tapijt met een vintagepatroon. Lichte patronen met bloemen in rustige kleuren. Ook hebben ze tapijt met een stoer karakter, in hoog- of laagpolig. Of juist tapijt in donkere tinten voor een meer karakter. Gemêleerd zonder patroon, ruwer tapijt geschikt voor trapbekleding of juist neutraal met een zachte stof: Bonaparte heeft het in haar collectie.


Bonaparte tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Bonaparte tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bonaparte tapijt is geschikt voor woonkamers en slaapkamers. Ze geven gelijk warmte aan de kamer, door de aankleding. Het tapijt werkt geluiddempend en het zorgt voor een goede akoestiek. Zeer geschikt voor vloerverwarming en eventuele koelingsstystemen.


Bonaparte tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Bonaparte tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Alle collecties van Bonaparte tapijt vind je in de winkels van Woninginrichting-Aanhuis.nl. In iedere kleur, patroon en/of dessin. Hoog- of laagpolig, wat je maar wenst: wij hebben het van Bonaparte.

Cradle to Cradle®                              

Ook Bonaparte tapijt zet zich in voor een goed milieu en onze gezondheid. Dat doen zij met het Cradle to Cradle® tapijt. Het tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten en kan ook weer volledig worden gerecycled.


Bonaparte tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Bonaparte tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie over Bonaparte tapijt

We bieden je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. We geven je advies in de winkel om samen te bekijken welk tapijt van Bonaparte het beste bij je past. Zelfs onze interieurstylist kan helpen om qua kleur en patroon je te helpen. Zelf je tapijt leggen is niet nodig, dat doen wij desgewenst voor je, inclusief het egaliseren en de afwerking. Zo kan jij jarenlang genieten van je vloerbedekking. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten