Vtwonen; Een sfeervolle collectie tapijt

De vtwonen tapijtcollectie is comfortabel, behaaglijk en stijlvast. Met alle voordelen van dien zoals geluiddempend, warmte-isolerend en dus ook energiebesparend. Deze collecties tapijt zijn te combineren met vloerverwarming en geschikt voor zowel de vloer als trap. Tevens is deze collectie tapijt als zeer veilig aangemerkt, dit komt mede door de anti-slip. Het tapijt is kamerbreed en voor allerlei segmenten in de markt.


Tapijt vtwonen | Woninginrichting-aanhuis.nl
Tapijt vtwonen cotap | Woninginrichting-aanhuis.nl

Tapijt voor iedere woonsfeer

Er zijn verschillende collecties tapijt uitgebracht. Zo heeft het tapijt verschillende contouren, passend bij iedere stijl in vele kleuren. Allemaal helemaal van deze tijd. Het vtwonen tapijt is geschikt voor woonkamers en slaapkamers. Ze geven gelijk warmte aan de kamer, door de aankleding. Het tapijt werkt geluiddempend en het zorgt voor een goede akoestiek. Zeer geschikt voor vloerverwarming en kan ook op de trap worden gestoffeerd. 


Tapijt vtwonen cotap | Woninginrichting-aanhuis.nl
Tapijt vtwonen cotap | Woninginrichting-aanhuis.nl

Tapijt uit vtwonen

Alle collecties vtwonen tapijt vind je in de winkels van Woninginrichting-Aanhuis.nl. In iedere kleur, patroon en/of dessin. Hoog- of laagpolig, wat je maar wenst: wij hebben het! Laat je inspireren en adviseren in onze winkel. Onze interieurstylist helpt je om het meest passende tapijt uit te zoeken. En onze vakmensen leggen je vloerbedekking strak en netjes in je woning. 

Vind een winkel
Producten
Diensten