Vtwonen; Een sfeervolle collectie tapijt

De vtwonen tapijtcollectie is comfortabel, behaaglijk en slijtvast. Overigens met alleen maar voordelen, zoals geluiddempend, warmte-isolerend en daardoor dus ook energiebesparend. Deze collecties tapijt zijn te combineren met vloerverwarming en geschikt voor zowel de vloer als trap. Tevens is deze collectie tapijt als zeer veilig aangemerkt, dit komt mede door de anti-slip. Het tapijt is kamerbreed en voor allerlei segmenten in de markt te verkrijgen. Kortom, absoluut de moeite waard om je eens in te verdiepen. 


Tapijt vtwonen | Woninginrichting-aanhuis.nl
Tapijt vtwonen cotap | Woninginrichting-aanhuis.nl

Tapijt voor iedere woonsfeer - ook in karpet variant verkrijgbaar

Er zijn verschillende collecties tapijt uitgebracht. Zo heeft het tapijt verschillende contouren, passend bij iedere stijl in vele kleuren. Allemaal helemaal van deze tijd. Het vtwonen tapijt is geschikt voor woonkamers en slaapkamers. Ze geven gelijk warmte aan de kamer, door de aankleding. Het tapijt werkt geluiddempend en het zorgt voor een goede akoestiek. Zeer geschikt voor vloerverwarming en kan ook op de trap worden gestoffeerd. De tapijten van vtwonen zijn ook als karpet verkrijgbaar. Maar wat is nou eigenlijk een karpet? De begrippen tapijt en karpet worden vaak door elkaar gebruikt. Dat komt onder andere doordat ze veel dezelfde kenmerken hebben. 

Er is wel een groot verschil; een karpet is eigenlijk een vloerkleed, oftewel, niet vastgehecht aan de grond. Dat terwijl tapijt vaak de vloer van een hele ruimte in beslag neemt. Een karpet heeft vaak een decoratief karakter en kan ook als wandkleed worden gebruikt. Toch wel weer een beetje verwarrend, want ook een stuk tapijt is als wandkleed te gebruiken. Hoe dan ook, beide zijn geluiddempend en heerlijk zacht aan je voeten! Dus wat je ook kiest, bij Woninginrichting-Aanhuis.nl zit je goed. 


Tapijt vtwonen cotap | Woninginrichting-aanhuis.nl
Tapijt vtwonen cotap | Woninginrichting-aanhuis.nl

Tapijt uit vtwonen

Alle collecties vtwonen tapijt vind je in de winkels van Woninginrichting-Aanhuis.nl. In iedere kleur, patroon en/of dessin. Hoog- of laagpolig, wat je maar wenst: wij hebben het! Laat je inspireren en adviseren in onze winkel. Onze interieurstylist helpt je om het meest passende tapijt of karpet uit te zoeken. En onze vakmensen leggen je vloerbedekking strak en netjes in je woning. 

Vind een winkel
Producten
Diensten