Veerkrachtig, soepel en makkelijk te onderhouden

Welke voordelen heeft vinyl van Novilon?

Vinyl is een zachte vloerbedekking die warm en comfortabel aanvoelt aan je voeten. De vinyl pvc-vloeren worden door Forbo in Nederland geproduceerd en zijn erg bekend onder de merknaam Novilon. Naast comfort hebben de Novilon vtwonen vloeren nog veel meer voordelen te bieden:

  • Geluiddempend
  • Duurzaam
  • Krasvast, slijtvast en waterbestendig
  • 100% antistatisch

Deze vtwonen vloeren met wow-factor zijn bovendien in 16 kleuren verkrijgbaar en makkelijk te onderhouden. Ben je benieuwd welke Novilon vloer bij jouw woonstijl past?

De collectie is samen met de designers van vtwonen ontworpen, onze interieurstylist helpt je graag bij de keuze van een prachtige Novilon vloer voor jouw interieur. Plan een afspraak voor een adviesgesprek of lees hier welke voordelen de populaire vinylvloeren nog meer te bieden hebben. Zijn Novilon vinylvloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, deze vloeren kunnen op vloerverwarming gelegd worden. Wel moet de vloer dan verlijmd worden, iets wat de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl vakkundig voor je kunnen uitvoeren. Bovendien zijn Novilon vloeren Ftalaat vrij, dit is voor veel mensen tegenwoordig erg belangrijk. Ze zijn in 2 meter en 4 meter breedte beschikbaar. Ook goed om te weten, op de Novilon vtwonen vloeren geldt 15 jaar fabrieksgarantie.  

Wat is belangrijk bij het leggen van vinyl vloeren?

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook de vinyl vloeren. Het leggen van een Novilon vtwonen vloer begint met een goede voorbereiding, het egaliseren. Bij een vinyl of novilon vloer is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. En een vloer is pas een droomvloer wanneer ook de plinten gemonteerd zijn. Deze service mag je uiteraard verwachten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Welke Novilon vloer is jouw favoriet?

Kies je de stoere betonlook vinylvloer? Of spreekt de natuurlijke uitstraling van een houtlook vloer je meer aan? Welke keuze je ook maakt met de Novilon vtwonen vloeren maak je de juiste keuze. Mooi Dutch Design, geluidsarm, onderhoudsvriendelijk, comfortabel en sterk. In combinatie met passend advies rond je woonstijl en interieur heb je jaren plezier en geniet je volop van je Novilon vloer.   

Vind een winkel
Producten
Diensten