Veerkrachtig, soepel en makkelijk te onderhouden

Novilon vloeren zijn gemaakt van vinyl en worden ook wel omschreven als verend vinyl. Het is een veerkrachtige, soepele vloer die heel eenvoudig te onderhouden is. Vinyl is de algemene benaming, maar deze kunststof vloerbedekking is in de volksmond ook wel beter bekend als Novilon, de merknaam voor vinylvloeren van Forbo.

Voor elk interieur is er een mooie vinyl vloer te vinden bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Met een verscheidenheid aan dessins en kleuren kun je voor elke woonwens en elke ruimte bij ons terecht. Een stoere betonlook of een natuurlijke houten vloer, met het gemak en de voordelen van vinyl. Wie wil dat nu niet? Er zijn vele verschillende soorten vinylvloeren beschikbaar. Naast keuze uit kleuren en dessins is vinyl beschikbaar in verschillende diktes. Zo zijn er collecties met een extra sterke beschermlaag voor zwaarder gebruik.Aquagrip

De Aquagrip zorgt voor de perfecte stroefheid en vinyl krimpt en krult niet. Dit maakt Novilon ook geschikt voor in de badkamer. Ook kun je een vinyl vloer combineren met vloerverwarming of juist vloerverkoeling. Wel moet de vloer dan verlijmd worden, iets wat de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl vakkundig voor je kunnen afhandelen. Kom een langs in één van onze winkels als je meer wilt weten of zien van onze vinyl vloeren.


Leggen van vinyl vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook de vinyl vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij een vinyl of novilon vloer is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.Service & inspiratie

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen de mooiste vinyl vloeren van de beste merken. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Naast dat de vinyl vloer een hele stille en lichtverende vloer is, is het ook prettig voor de voeten. En ideaal voor vloerverwarming. Een unieke vloer, duurzaam en ontworpen.

Samen met onze interieurstylist bepaal jij zelf je stijl en geeft onze stylist je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking.

Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij je perfecte vloer hebt liggen in je huis, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten