Vinyl Novilon vloeren

Novilon vloeren zijn gemaakt van vinyl en worden ook wel omschreven als verend vinyl. Het is een veerkrachtige, soepele vloer die heel eenvoudig te onderhouden is. Vinyl is de algemene benaming, maar deze kunststof vloerbedekking is in de volksmond ook wel beter bekend als Novilon, de merknaam voor vinylvloeren van Forbo.

Voor elk interieur is er een mooie vinyl vloer te vinden bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Met een verscheidenheid aan dessins en kleuren kun je voor elke woonwens en elke ruimte bij ons terecht. Een stoere betonlook of een natuurlijke houten vloer, met het gemak en de voordelen van vinyl. Wie wil dat nu niet? Er zijn vele verschillende soorten vinylvloeren beschikbaar. Naast keuze uit kleuren en dessins is vinyl beschikbaar in verschillende diktes. Zo zijn er collecties met een extra sterke beschermlaag voor zwaarder gebruik.

Aquagrip

De Aquagrip zorgt voor de perfecte stroefheid en vinyl krimpt en krult niet. Dit maakt Novilon ook geschikt voor in de badkamer. Ook kun je een vinyl vloer combineren met vloerverwarming of juist vloerverkoeling. Wel moet de vloer dan verlijmd worden, iets wat de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl vakkundig voor je kunnen afhandelen. Kom een langs in één van onze winkels als je meer wilt weten of zien van onze vinyl vloeren.


Novilon vinyl van Woninginrichting-aanhuis.nl
Novilon vinyl van Woninginrichting-aanhuis.nl

Leggen van vinyl vloeren

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook de vinyl vloeren. Samen met de voorbereiding zoals het egaliseren en de afwerking met plinten maken ze van jouw vloer een droomvloer. Bij een vinyl of novilon vloer is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat.

Het leggen van de vloer is een specialisme op zich. Lijm, onderhoudsmiddelen, snij- en knipmateriaal. Allerlei attributen waar jij niet meer aan hoeft te denken, maar wat de stoffeerder meeneemt en gebruikt.

Heb je vragen over onze legservice van de vinyl- novilon vloeren? Vraag het dan bij aankoop van je vloer in de winkel.

Unieke toplaag
Geluiddempend
Warme vloer
Verschillende formaten

Unieke toplaag

Sterke coating

Een Novilon vloer onderscheidt zich van andere vinyl vloeren door de unieke toplaag, de zogenoemde Diamond Seal. Deze laag beschermt tegen krassen en slijtage en zorgt er voor dat de vloer lang mooi blijft. De dessins en structuren in de vloer komen hierdoor extra goed tot hun recht.

Geluiddempend

Stille vloer

Het verende vinyl heeft ook een geluiddempende werking, daarom wordt een Novilon vloer ook wel de stille vloer genoemd. Het vermindert zowel het omgevingsgeluid als het contactgeluid, dat maakt het erg geschikt voor in appartementen.

Warme vloer

Gemakkelijk & comfortabel

Een vinyl vloer is soepel en voelt niet koud aan de voeten. Een comfortabele vloer dus. Ook voor een vloer met vloerverwarming is vinyl zeer geschikt. Zo kun je toch de uitstraling van een houten vloer combineren met lekker warme vloer.

Verschillende formaten

Kamerbreed of stroken en tegels

Kies je voor een Novilon vloer, dan kun je kiezen uit kamerbreed vinyl of pvc stroken en tegels. Als je kiest voor een kamerbrede verwerking, zijn er geen naden zichtbaar in je vloer. Wil je liever de look van een echte houten of tegelvloer? Dan kun je ook kiezen voor stroken (plankformaat) of tegels. Voor een extra robuuste uitstraling zijn er extra brede en extra lange stroken of stroken met een v-groef.

Vind een winkel
Producten
Diensten