Warme voeten

Hoe heerlijk is het om in de koude wintermaanden toch op je blote voeten door je woonkamer te lopen. En niet alleen warmte voor je voeten, de gehele kamer is warmer. Met de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Dat is vloerverwarming.

Geen radiatoren meer in je kamer, maar verwarming in je vloer. Woninginrichting-aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen, waardoor deze erg populair is:

 • minder energieverbruik
 • prettige omgevingswarmte
 • geen radiatoren meer nodig
 • geen koude voeten meer

Vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrische vloerverwarming

Gezien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Elektrische vloerverwarming in combinatie met een marmoleum vloer. De marmoleumvloer is een goede geleider van warmte en past dus perfect bij de elektrische vloerverwarming matten. 

Elektrische vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan met radiatoren. De gasbesparing met vloerverwarming ontstaat niet alleen door de lagere temperatuur, maar ook doordat de thermostaat één of twee graden lager kan. Dat komt doordat vloer- en wandverwarming heel constant warmte afgeeft in de vorm van aangename stralingswarmte. Dit zorgt ook voor minder tocht en meer comfort in huis.

Elektrische vloerverwarming met folie werkt heel goed in combinatie met een pvc vloer of marmoleum, aangezien dit de warmte uit de vloer direct doorlaat naar de kamer. Bij een keuze voor laminaat, hout, of andere vaste vloerbedekking zal het verbruik iets hoger zijn.

Voordelen van elektrische vloerverwarmingsfolie

 • aanschaf is voordeliger dan het infrezen van vloerverwarming
 • milieuvriendelijker dan verwarming met gas als energiebron
 • verbruik veel beter te sturen door directe warmte
 • op lange termijn voordeliger

elektrische vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen marmoleum in combinatie met elektrische vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Verwarmingsfolie voor ondervloeren

Onze elektrische vloerverwarming maakt gebruik van 0,35mm dunne verwarmingsfolie die in een ongekend comfortabele verwarming voorziet. In deze verwarmingsfolie wordt koolstofvezel vulling gebruikt als verwarmingselement, een composiet van koolstofvezel en koolstofpasta welke op folie wordt aangebracht zoals dit in de drukwerkindustrie toegepast wordt. Met dank aan deze speciaal toegepaste koolstofvezel vulling is de levensduur meer dan 30 jaar en is oververhitting uitgesloten.

Door een laag reflecterende isolatiefolie aan te brengen gaat geen warmte verloren. Door een magnesiumoxide plaat aan te brengen aan de bovenzijde ontstaat er een ideale constructie waarover ook een tegelvloer kan worden aangebracht.
 

Slimme thermostaten zorgen voor ultieme binnenklimaat

Met onze apart verkrijgbare draadloze slimme thermostaten en bijpassende internet hub heb je overal (zowel binnen- als buitenshuis) controle over jouw verwarming. Je hebt in één oogopslag controle over alle zones in jouw huis of kantoor. Elke ruimte kun je zelfs apart bedienen!


Vloerverwarming pvc | vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming pvc | vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Infrezen vloerverwarming

Nooit meer koude voeten en een behaaglijk gevoel in huis. Woninginrichting-aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming laten infrezen kan als bijverwarming, maar zeker ook als hoofdverwarming. Met vele voordelen als energiebesparing, gelijk verdeelde warmte én geen koude voeten meer.


Infrezen vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Infrezen vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Onze werkwijze

Wij, of liever gezegd onze opgeleide vakmannen, verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem, inclusief het adviseren en aanbrengen van een energie zuinige pomp. De sleuven smeren wij vervolgens aan met een sterke snelcement van eurocol en tenslotte egaliseren wij de vloer. Hierdoor garanderen wij dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze vakmannen leggen daarna de gewenste vloer, zoals een pvc-vloer of marmoleum op de afgewerkte egalinelaag.

Je krijgt totale garantie voor het complete systeem, de vloer en op de doortekening. Mocht er dus lekkage ontstaan, wat komt door de installatie van de vloerverwarming, dan vallen de volgende herstelwerkzaamheden onder de garantie:

 • Herstel vloerverwarming
 • Herstel lekkage
 • Herstel dekvloer
 • Herstel pvc-vloer (als de pvc-vloer is aangeschaft bij Woninginrichting-Aanhuis.nl)

Vloerverwarming is geschikt voor pvc-vloeren, marmoleum en een aantal tapijtvloeren. Het is minder geschikt voor houten-vloeren, laminaat en goed isolerend tapijt.

Geïnteresseerd in vloerverwarming? Kom dan naar de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. 

Vind een winkel
Producten
Diensten