Warme voeten

Hoe heerlijk is het om in de koude wintermaanden toch op je blote voeten door je woonkamer te lopen. En niet alleen warmte voor je voeten, de gehele kamer is warmer. Met de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Dat is vloerverwarming.

Geen radiatoren meer in je kamer, maar verwarming in je vloer. Woninginrichting-Aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Tevens leggen wij ook elektrische vloerverwarming voor je aan als dat jouw voorkeur heeft. Elk soort vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen, waardoor deze erg populair is:

  • minder energieverbruik
  • prettige omgevingswarmte
  • geen radiatoren meer nodig
  • geen koude voeten meer

Vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrische vloerverwarming

Gezien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Elektrische vloerverwarming in combinatie met een marmoleum vloer. De marmoleumvloer is een goede geleider van warmte en past dus perfect bij de elektrische vloerverwarming matten.

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij vele vloersoorten die geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming. Die laten wij graag aan je zien, of kom vloerstalen uitlenen om thuis te bepalen welke vloer je het mooist vindt. 

Wij komen graag jouw elektrische vloerverwarming en de door jou gekozen vloer leggen. Wanneer je voor dit soort vloerverwarming kiest profiteer je van een aantal voordelen, welke dat zijn lees je hier.    


elektrische vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen marmoleum in combinatie met elektrische vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Voordelen elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan met radiatoren. De gasbesparing met vloerverwarming ontstaat niet alleen door de lagere temperatuur, maar ook doordat de thermostaat één of twee graden lager kan.

Dat komt doordat vloer- en wandverwarming heel constant warmte afgeeft in de vorm van aangename stralingswarmte. Dit zorgt ook voor minder tocht en meer comfort in huis. Details over de werkwijze en informatie over welke pluspunten elektrische vloerverwarming voor jouw woning levert lees je hier.  


Vloerverwarming pvc | vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming pvc | vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe werkt het? Infrezen standaard vloerverwarming

Nooit meer koude voeten en een behaaglijk gevoel in huis. Woninginrichting-aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming laten infrezen kan als bijverwarming, maar zeker ook als hoofdverwarming. Met vele voordelen als energiebesparing, gelijk verdeelde warmte én geen koude voeten meer.


Infrezen vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Infrezen vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vloerverwarming laten leggen: onze werkwijze

Wij, of liever gezegd onze opgeleide vakmannen, verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem, inclusief het adviseren en aanbrengen van een energiezuinige pomp. De sleuven smeren wij vervolgens aan met een sterke snelcement van Eurocol. Tenslotte egaliseren wij de vloer. Hierdoor garanderen wij, dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze vakmannen leggen daarna de gewenste vloer, zoals een pvc-vloer of marmoleum op de afgewerkte egalinelaag.

Leggen van vloerverwarming en vloer met garantie

Je krijgt totale garantie voor het complete systeem, de vloer en op de doortekening. Mocht er dus lekkage ontstaan, wat komt door de installatie van de vloerverwarming, dan vallen de volgende herstelwerkzaamheden onder de garantie:

  • Herstel vloerverwarming
  • Herstel lekkage
  • Herstel dekvloer
  • Herstel pvc-vloer (als de pvc-vloer is aangeschaft bij Woninginrichting-Aanhuis.nl)

Vloerverwarming is geschikt voor pvc-vloeren, marmoleum en een aantal tapijtvloeren. Het is minder geschikt voor houten-vloeren, laminaat en goed isolerend tapijt.

Geïnteresseerd in vloerverwarming? Kom dan naar de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. 

Vind een winkel
Producten
Diensten