Weer verliefd op je huis Amersfoort

Elyna & Patrick

Ook weer volop genoten van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ aflevering 2? Ik wel! Wat een gouden handjes heeft die Fietje zeg. Ze heeft van het huis van Elyna en Patrick weer een eenheid gemaakt. Zeker door de 2 niveau’s waar ze wonen. Een fijne plek voor henzelf en voor de kinderen. Met een prachtige basis qua kleur, natuurlijke materialen en stoere elementen.

Ook in deze aflevering mochten wij van Woninginrichting-Aanhuis.nl onze expertise in het huis gooien als het gaat om de raamdecoratie. Fietje heeft voor in de woonkamer gekozen voor de gordijnen van Eijffinger. Het is een flinke raampartij, waar het wel belangrijk is om het licht te reguleren. Om het gezellig en warm te maken heeft ze niet alleen gekozen voor overgordijnen, maar ook voor vitrages.


vtwonen Aflevering 2 Amersfoort 1 Gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen Aflevering 2 Amersfoort 4 gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

De donkere overgordijnen en de zwarte vitrages passen perfect bij de zwart geschilderde kozijnen. Iets waar Kees nogal de twijfels over had. Gelukkig weet Fietje dondersgoed dat je met zwarte kozijnen én donkere gordijnen een echt statement maakt. De gordijnen vitrages zijn opgehangen met een wave. Door de brede Interstil rails golft het een beetjeen hangen ze ietsje meer speels. Want naast dat gordijnen en vitrages functioneel zijn -lees: isolerend en privacy gevend-, zijn ze ook erg gezellig.


vtwonen Aflevering 2 Amersfoort 5 gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen Aflevering 2 Amersfoort 3 gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

In de kinderhoek hangen vouwgordijnen met de stof van Eijffinger. Een erg leuk vrolijk printje, die Fietje weer heeft laten terugkomen in een kussen op de bank. Zo heeft ze zich aan haar woord gehouden en een volledige eenheid in het huis gebracht.


vtwonen Aflevering 2 Amersfoort 5 gordijnen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen Aflevering 2 Amersfoort 5 kussen Eijffinger - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Meer weten over de stoffen van Eijffinger die zijn gebruikt? Neem dan contact met ons op, of kom naar de winkel bij jou in de buurt om de gordijnen met eigen ogen te zien en te voelen.

Wave overgordijnen: Eijffinger stof Polaris (7813-12) met roede Interstil (W2)
Wave vitrages: Eijffinger stof Nena (7778-12)
Vouwgordijn kinderhoek: Eijffinger stof Polaris (7747-2)

Wil jij je huis ook op en top gestyled hebben? Boek dan nu een stylist van Woninginrichting-Aanhuis.nl! 

Gerelateerde VT Wonen afleveringen