Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten Huitema

Is jouw woning in Drachten toe aan een opfrisbeurt? Ben je op zoek naar een nieuwe pvc vloer, marmoleum of beton ciré vloer voor jouw huis? Kom dan voor een vrijblijvend interieuradvies naar onze woonwinkel Woninginrichting-Aanhuis 'Huitema Woninginrichters' in Drachten. Bespreek jouw woonwensen met onze stylist en kies samen de producten die het beste bij jouw woonstijl passen.

Van hoogwaardige vloeren tot elektrische raamdecoratie

In onze showroom laten wij jou graag voorbeelden zien van raamdecoratie, gordijnen, tapijt, trapbekleding, vloeren en behang. Woninginrichting-Aanhuis werkt met merken als Luxaflex en Eijffinger en je kan bij ons ook terecht voor de unieke producten uit het vtwonen programma ‘Weer verliefd op je huis’. Wij adviseren je graag en komen jouw woning renoveren.

Van interieuradvies tot verbouwing

Denk aan klussen als de kast op maat inmeten en monteren, muren schilderen, behangen of de vloer leggen. Dan kan jij straks volop genieten van het vakwerk en jouw sfeervolle thuis. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom naar de showroom in Drachten, wij zijn makkelijk bereikbaar en je kan gratis parkeren. Een vrijblijvend interieuradvies aan huis is ook mogelijk.   


Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten Huitema
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00 uur
Dinsdag09:30 - 18:00 uur
Woensdag09:30 - 18:00 uur
Donderdag09:30 - 20:00 uur
Vrijdag09:30 - 18:00 uur
Zaterdag09:30 - 17:00 uur
ZondagGesloten


Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend®, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen of deuren. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Kasten op maat

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Stalen deuren

Stalen deuren zijn de trend van het moment. De zwart stalen, of eigen aluminium constructie, met het vele glas geeft een industriële look aan je woning. Stalen deuren van Bruynzeel en de Aanhuis collectie, vind je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.


Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij strakke wanden. Want een mooie inrichting verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!


Trapbekleding

De bekleding op je trap is toe aan iets nieuws, maar je trap zelf is nog in prima conditie? Dan hebben wij de oplossing voor jou.


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.