Woninginrichting-Aanhuis.nl Horst

Ben je op zoek naar een complete woninginrichting voor jouw woning in Horst aan de Maas in het mooie Limburg? En wil je jouw huis in Molenveld, De Afhang, Stuksbeemden of de risselt niet verkopen maar de woning door een verbouwing juist comfortabel en stijlvol inrichten? Dan hebben wij bij Woninginrichting-aanhuis in Horst alles wat je nodig hebt in één woonwinkel.

Van interieuradvies tot woninginrichting

Kom naar onze showroom en kies samen met de stylist de nieuwe vloer, frisse raamdecoratie en sfeervolle gordijnen die bij jouw woonstijl passen. Onze medewerkers laten jouw graag de producten zien en adviseren jou om de juiste keuzes te maken. Toch liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk. Wij komen, geheel vrijblijvend, bij jou thuis langs.

Laat vakmensen adviseren, plannen en klussen 

Wil je de ruimte in jouw woning in Horst optimaal benutten? Dan is een tv kast, inloopkast of kledingkast op maat een praktische, sfeervolle en efficiënte oplossing. Ook een hele verbouwing voeren onze vakmensen graag voor je uit, dankzij een goede planning heb jij daar geen stress van. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn makkelijk te bereiken via de A73, afrit 11 Horst. Laat je inspireren in onze showroom op het bedrijventerrein van Horst. Je vindt ons daar als shop-in-shop op de begane grond van het Home Park.


Woninginrichting-Aanhuis.nl Horst
Openingstijden
Maandag09:30 - 21:00 uur
Dinsdag09:30 - 21:00 uur
Woensdag09:30 - 21:00 uur
Donderdag09:30 - 21:00 uur
Vrijdag09:30 - 21:00 uur
Zaterdag09:00 - 18:00 uur
Zondag11:00 - 17:00 uur


Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend®, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen of deuren. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Kasten op maat

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij strakke wanden. Want een mooie inrichting verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!


Trapbekleding

De bekleding op je trap is toe aan iets nieuws, maar je trap zelf is nog in prima conditie? Dan hebben wij de oplossing voor jou.


Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficiënt en zorgt voor minder stofwerveling. Nog een groot voordeel, vaak kan je ook afscheid nemen van de ontsierende radiatoren.


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.