Woninginrichting-Aanhuis.nl Roermond

De woonwinkel in Roermond 

Is jouw woning in de Hanzestad Roermond in het gezellige Limburg toe aan een opfrisbeurt? Je wilt liever niet verhuizen. Want de vertrouwde omgeving van jouw woning in Maasniel, Hoogvonderen of Herten is erg belangrijk voor je. Kom dan jouw ideeën met behulp van onze stylist op een rij zetten. Bij Woninginrichting-Aanhuis Roermond adviseren wij je graag. In onze woonwinkel laten wij jou graag de nieuwste trends en voorbeelden zien op het gebied van woninginrichting.

Van interieuradvies tot pvc vloer

Onze medewerkers zijn vakmensen met jaren ervaring. Laat ze de metamorfose van jouw woning in Roermond realiseren. Samen bespreken wij jouw woonwensen, dit kan ook aan huis, geheel vrijblijvend. Wij kiezen de juiste kleuren en materialen die aansluiten bij jouw stijl.

Van klussen tot smarthome systemen

Vervolgens leggen wij graag de nieuwe vloer, monteren wij de horren en zorgen we voor binnenzonwering. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige visgraat pvc vloer, geschikte horren of zonwering voor jouw woning? Ook voor duurzaam wonen kan je bij ons terecht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn makkelijk bereikbaar via de A73 afrit 19 Roermond of de N280. Je kan gratis parkeren voor de showroom. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Roermond!


De woonwinkel in Roermond!
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:30 uur
Woensdag10:00-17:30 uur
Donderdag10:00-17:30 uur
Vrijdag10:00-17:30 uur
Zaterdag10:00-16:00 uur
ZondagGesloten

  • Uitgebreid assortiment
  • Advies door styliste
  • Één aanspreekpunt
  • CBW-erkend

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Trappen

De trap wordt veel gebruikt. Goed om deze aandacht te geven. Je kan het bekleden of je maakt er een echte eyechatcher van!


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.


Duurzame producten

Thuis genieten is duurzaam genieten! Met materialen, producten en accessoires die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en met lage CO2-emissies zijn geproduceerd. Of met minder milieubelastende alternatieven voor je interieur. Kies voor duurzaam; de natuur is je dankbaar!


Smart Home

Wil jij graag je huis helemaal Smart inrichten? Niet alleen je raamdecoratie en gordijnen elektrisch bedienen, maar daarbij ook de verlichting daarop aansluiten? En vergeet niet je gehele Wifi netwerk te laten checken. Het kan allemaal, want jij kan hier een afspraak inplannen met onze Smarthome specialist. Alle opties neemt hij met je door, zodat jij helemaal voorop loopt als het gaat om Slimmer Wonen.