Woninginrichting-Aanhuis.nl Roermond

Voor je complete woninginrichting ben je bij Woninginrichting-Aanhuis Roermond aan het juiste adres. Onze medewerkers en stylisten staan voor je klaar om jou te adviseren over alles op het gebied van woninginrichting zoals vloeren, raamdecoratie, tapijt en gordijnen. Advies aan huis nodig? Geen probleem, wij komen geheel vrijblijvend bij je langs. 

Wij zien je graag bij Woninginrichting-Aanhuis in Roermond!


Woninginrichting-Aanhuis.nl Roermond
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:30 uur
Woensdag10:00 - 17:30 uur
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

Tijdelijke gewijzigde openingstijden
Eerste Paasdag (12 april)Gesloten
Tweede Paasdag (13 april)11:00 tot 16:00 uur
Bevrijdingsdag (5 mei)10:00 tot 17:30 uur

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.