Woninginrichting-Aanhuis.nl Roermond

Is jouw woning in de Hanzestad Roermond in het gezellige Limburg toe aan een opfrisbeurt? Je wilt liever niet verhuizen. Want de vertrouwde omgeving van jouw woning in Maasniel, Hoogvonderen of Herten is erg belangrijk voor je. Kom dan jouw ideeën met behulp van onze stylist op een rij zetten. Bij Woninginrichting-Aanhuis Roermond adviseren wij je graag. In onze woonwinkel laten wij jou graag de nieuwste trends en voorbeelden zien op het gebied van woninginrichting.

Van interieuradvies tot pvc vloer

Onze medewerkers zijn vakmensen met jaren ervaring. Laat ze de metamorfose van jouw woning in Roermond realiseren. Samen bespreken wij jouw woonwensen, dit kan ook aan huis, geheel vrijblijvend. Wij kiezen de juiste kleuren en materialen die aansluiten bij jouw stijl.

Van klussen tot smarthome systemen

Vervolgens leggen wij graag de nieuwe vloer, plakken het behang, brengen de rolgordijnen aan of monteren jouw nieuwe stalen deuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige visgraat pvc vloer, sfeervolle raamdecoratie of behang met bloemenprint? Ook voor duurzaam wonen kan je bij ons terecht. En smarthome systemen, bijvoorbeeld raamdecoratie die je via jouw smartphone kan besturen.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn makkelijk bereikbaar via de A73 afrit 19 Roermond of de N280. Je kan gratis parkeren voor de showroom. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Roermond!


Woninginrichting-Aanhuis.nl Roermond
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:30 uur
Woensdag10:00 - 17:30 uur
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten


Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Stalen deuren

Stalen deuren zijn de trend van het moment. De zwart stalen, of eigen aluminium constructie, met het vele glas geeft een industriële look aan je woning. Stalen deuren van Bruynzeel en de Aanhuis collectie, vind je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.