Woninginrichting-aanhuis.nl Schinveld

Ben jij op zoek naar shutters of gordijnen voor jouw huis in Schinveld? Of is de vloer in jouw woning aan vervanging toe? Je wilt graag jouw ideeën en vragen rond de nieuwe woninginrichting met een stylist bespreken om de juiste keuzes te maken. Kom dan naar onze woonwinkel Woninginrichting-Aanhuis.nl Schinveld Mepro design.

Van interieuradvies tot pvc vloer

In onze showroom laten wij jou graag de nieuwste trends zien op het gebied van raamdecoratie zoals Luxaflex, laminaat en pvc vloeren, tapijt, behang en muurverf. Onze stylist is benieuwd naar jouw woonwensen en neemt deze mee in zijn interieuradvies. Ook advies aan huis is mogelijk, geheel vrijblijvend.

Van klussen tot smarthome systemen

Heb je extra opbergruimte nodig en is een kast op maat de ideale oplossing voor jouw woning in Schinveld? De inloopkast voor jouw slaapkamer kunnen wij individueel samenstellen en bij jou thuis monteren. Ook voor smarthome systemen zoals elektrisch bestuurbare raamdecoratie kan je bij ons terecht. Laat het klussen aan onze vakmensen over. Wij hebben jaren ervaring wat betreft behangen en vloeren leggen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact op met onze woonwinkel. Wij zijn makkelijk te bereiken via de N274 en je kan gratis parkeren voor de ingang van de showroom. Graag tot binnenkort!        


Woninginrichting-aanhuis.nl Schinveld
Openingstijden
MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Zondag13:00 - 17:00 uur


Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend®, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen of deuren. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Kasten op maat

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Stalen deuren

Stalen deuren zijn de trend van het moment. De zwart stalen, of eigen aluminium constructie, met het vele glas geeft een industriële look aan je woning. Stalen deuren van Bruynzeel en de Aanhuis collectie, vind je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.


Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij strakke wanden. Want een mooie inrichting verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!


Trapbekleding

De bekleding op je trap is toe aan iets nieuws, maar je trap zelf is nog in prima conditie? Dan hebben wij de oplossing voor jou.


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.