Woninginrichting-Aanhuis.nl Stiens

Voor de complete woninginrichting in de regio Stiens ben je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl BronSnijder Wonen en Slapen aan het juiste adres. Bij ons slaag je altijd als je op zoek bent naar een complete woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. In onze showroom staan onze medewerkers en stylisten voor je klaar. Hier kan je terecht voor vragen, wensen en garanties over jouw eigen woninginrichting. Ook voor adviezen aan huis komen wij, geheel vrijblijvend, bij jou thuis. 

Graag tot binnenkort in onze showroom in Stiens!

Woninginrichting-Aanhuis.nl Stiens
Woninginrichting-Aanhuis.nl Stiens

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00 uur
Woensdag10:00 - 18:00 uur
Donderdag10:00 - 18:00 uur
19:00 - 21:00 uur
Vrijdag10:00 - 18:00 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

BronSnijder Wonen en Slapen

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie PVC-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficiënt en zorgt voor minder stofwerveling. Nog een groot voordeel, vaak kan je ook afscheid nemen van de ontsierende radiatoren.


Trapbekleding

De bekleding op je trap is toe aan iets nieuws, maar je trap zelf is nog in prima conditie? Dan hebben wij de oplossing voor jou.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot shutters. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex en Blend Shutters, maar ook een kwaliteitsmerk onder 'private label' met zeer scherpe prijzen.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Kasten

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis, begint bij de muren en het houtwerk. Want een mooie inrichting, verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren en houtwerk er tip-top uitzien!


Buitenzonwering

Laat die zomer maar komen, met onze buitenzonwering-producten. Wij hebben een ruime collectie knikarmschermen, screens en rolluiken. Kom langs en laat adviseren en inspireren.


Woonaccessoires

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je nu ook terecht voor leuke woonaccessoires van Coco Maison. Stijl je woning af met ronde tafeltjes, zachte kussens en prachtige kandelaars. Coco Maison heeft voor iedere smaak de juiste accessoires.