Woninginrichting-Aanhuis.nl Wijk bij Duurstede

Voor je complete woninginrichting ben je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl van Schuppen wonen in Wijk bij Duurstede aan het juiste adres. Bij ons slaag je altijd als je op zoek bent naar een complete woninginrichting, zoals vloeren, raamdecoratie en kasten op maat. In onze showroom staan onze medewerkers en stylisten voor je klaar. Hier kan je terecht voor advies, wensen en tips over en voor jouw eigen woninginrichting. Ook voor adviezen aan huis komen wij, geheel vrijblijvend, bij jou thuis. 

Graag tot binnenkort in onze showroom in Wijk bij Duurstede!

I.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus hebben wij onze openingstijden aangepast. Deze zijn doorgevoerd in de tijden hieronder. Dinsdag t/m vrijdag zijn wij van 10:00 tot 13:00 uur geopend voor interieuradvies op afspraak. Je kunt hiervoor contact opnemen via [email protected] of 06-20803684. Voor overige vragen kun je bellen met  0343-572600.
 


Van Schuppen Wonen
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag13:00 - 17:00 uur
Woensdag13:00 - 17:00 uur
Donderdag13:00 - 17:00 uur
Vrijdag13:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten
*

De winkel voor jou alleen? Dat kan! Maak dan hier een persoonlijke afspraak in onze winkel of een video-afspraak.

I.v.m. het Corona virus hanteren wij aangepaste openingstijden. Klik op "Meer informatie".


Tijdelijke gewijzigde openingstijden
Goede Vrijdag (10 april)Gesloten
Eerste Paasdag (12 april)Gesloten
Tweede Paasdag (13 april)Gesloten
Koningsdag (27 april)Gesloten
Bevrijdingsdag (5 mei)Gesloten

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend®, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen of deuren. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Kasten op maat

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij strakke wanden. Want een mooie inrichting verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!


Buitenzonwering

Laat die zomer maar komen, met onze buitenzonwering-producten. Wij hebben een ruime collectie knikarmschermen, screens en rolluiken. Kom langs en laat adviseren en inspireren.


Trapbekleding

De bekleding op je trap is toe aan iets nieuws, maar je trap zelf is nog in prima conditie? Dan hebben wij de oplossing voor jou.


Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficiënt en zorgt voor minder stofwerveling. Nog een groot voordeel, vaak kan je ook afscheid nemen van de ontsierende radiatoren.


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.