Winnaar Interieur Experience

Eline Troost uit Klundert!

Wij konden niet kiezen. Zoveel inspirerende borden hebben wij binnengekregen. En laten we de motivaties niet vergeten. Aangezien we de actie samen met Henders & Hazel hebben opgezet, hebben we beide een mogelijke winnaar gekozen. Een poll op Facebook heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat we een terechte winnaar hebben. Uit beide polls, die van ons en die van Henders & Hazel, is één favoriet naar voren gekomen, namelijk: Eline Troost uit Klundert. Met haar Pinterestbord vol met mooie en stijlvolle items van Woninginrichting-Aanhuis.nl en Henders & Hazel is zij de gelukkige en wint de prijs t.w.v. €10.595,-. Dat is een volle dag interieuradvies én 2 waardebonnen. Met die bonnen van elk de waarde van €5000,- kan Eline losgaan bij Woninginrichting-Aanhuis.nl en bij Henders & Hazel.

 Waarom Eline?

Eline had een korte maar zeer krachtige motivatie. Ze vind haar woonkamer namelijk verwaarloosd. Daarbij heeft ze ook nog een vreselijke drukke vloer, die er écht uit moet. Zo'n 3 jaar geleden zijn ze in het huis komen te wonen en ze hebben de meubels, die inmiddels 15 jaar oud zijn, gewoon meegenomen. Het is écht tijd voor wat nieuws. Nu de kinderen wat ouder zijn kan het ook, het blijft nu tenminste allemaal heel en schoon (als het om de meubels gaat).

Eline is voor ons een 'perfect project' waar we helemaal los kunnen gaan. Onze adviseurs en stylisten zullen haar helemaal bijstaan in de wensen die zij met haar gezin heeft. Zodat haar huis straks helemaal opgeknapt is. En wij gaan dat proces volgen en natuurlijk met jullie delen.