Tv meubel kast en visgraat pvc vloer

Modern, eigentijds en toch een ondeugend karakter, hoe vertaal je dat in een woonstijl? Wij hebben voor een particuliere klant dit vraagstuk beantwoordt doormiddel van een moderne visgraat vloer in de woonkamer met een wit en strak tv-meubel als finishing touch. Efficiënt en een prachtige aangezicht, de tv kast voorzien van push to open grepen. Een kast werd vaak gezien als functioneel meubelstuk om je (overtollige) spullen op te bergen. Tegenwoordig zijn er veel kasten in alle soorten, maten en dessins.

Van echte eyecatchers tot subtiele kasten in een nis, geen variant is ons te gek. Ook voor deze klant kregen wij de opdracht om een moderne kast voor de tv volledig in stijl te ontwerpen en monteren. Doormiddel van de push to open grepen behoudt de tv kast haar strakke look en ontgaat je het bijna dat deze tv kast haar 'opbergfunctionaliteiten' ook nog heeft. Ook de vloer hebben wij in stijl aangesloten bij deze tv kast. Kortom: een prachtig project waarbij modern, eigentijds en toch het ondeugende karakter door de visgraatvariant terugkomt. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel in Leiden en laat je inspireren door de nieuwste woontrends, ontwikkelingen en modieuze kasten op maat


Tv meubel kast met push to open grepen | Woninginrichting-aanhuis.nl Leiden