Christmas is coming!

11 december 2017 - Geschreven door Anna

 

Met deze sneeuw door het land kan je er écht niet meer omheen. Christmas is coming. Nog 2 weken om precies te zijn en dan barst de kerstvreugde weer los. Om in kerstsferen te komen staat bij mij Skyradio ‘the Christmas station’ non-stop aan. En nee, na 100 keer ‘All I want for Christmas is you’ ben ik er nog steeds niet zat van.

Naast het sneeuwgeweld en de liedjes is het vaak de kerstversiering wat mijn kerstgevoel helemaal compleet maakt. Waar het vroeger ging om de boom met kaarsjes en ballen, of een kaarspiramide voor de ramen, is het anno 2017 wel iets hysterischer. Eigenlijk kan elk item in je interieur wel een kerst-pimp-vervanging krijgen. Dat goud, zilver, donkerrood- en groen het vaak goed doen met kerst is een feit. Maar geef toe, dat is stiekem wel een beetje saai toch? Om ook jou volledig in de kerstsferen te kijken heb ik naast de tip om naar Skyradio te luisteren, ook de kerst-interieurtip anno 2017. Ready, set -> Christmas!


blog_kerst_boompjes_dirksdotter_com - Woninginrichting-Aanhuis.nl
blog_kerst_neon_kerstballen_interiorjunkie_com - Woninginrichting-Aanhuis.nl
blog_kerst_op_de_muur_-_droomhome - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Uiltjes, dino’s en handtasjes     

Vroeger, je weet wel – in de tijd dat je zeker wist dat het sneeuwde met de kerst -, hadden we ronde ballen. Ballen van glas in een redelijk saai kleurtje. Al had mijn moeder wel van die hippe knijpvogeltjes. Dat waren mijn favorietjes natuurlijk. Anno 2017 hebben we nog steeds ronde ballen. Al zien we steeds meer ‘vreemde’ vormen voorbijkomen. Eigenlijk kan je helemaal losgaan in kleur (zie hierboven) maar ook in vorm. Een uil, engel, schoentjes, robots, dinosaurus, diamant of handtas in je boom hangen is best normaal. En dat wel in de mooiste kleurtjes.

Geen echte én geen nep-boom

Naja, wel een beetje een boom natuurlijk, alleen niet zo’n ding wat eigenlijk stiekem toch vaak in de weg staat. Een boom aan de muur is de oplossing. Kan in posterformaat, of nog groter natuurlijk. Ook zijn houten stokjes in de vorm van de boom populair. Of alleen lichtjes die je van een punt omlaag slingert naar beneden in de vorm van een boom. Zoveel opties om te ‘bomen’ met kerst, daar moet vast een optie voor jou bij zitten.

Alvast een fijne kerstvoorbereiding! En voor nu: optimaal genieten van de sneeuw. Voor je het weet moeten we weer een aantal jaren zonder..